Prijava

Ima svetle oci, tako da ne mora da znaci, ali nadam se da se drogirala za njeno dobro. Ne moze covek ono cist izdrzati. Mada nismo svi kapacitet, ne muce sve neki jaki principi i savest.

Zasto toliko mrzis Tatjanu Sojo?

Ma kad nekome ne bi bilo cim, da uključi notifikacije za Mitrovićeve tvitove i na sve što napiše odmah odgovoriti sa nekom onakvom slikom gde su njegove izjave.

Zapravo sve ih treba jebati konstantno, ta ekipa puca samo ako ih nerviraš podmuklo, jer ono što sad seru svi kako ih možeš pobediti samo njihovim oružjem - ne možeš, teško je biti gori od njih.

Msm da sam navela. I ne mrzim je, gadi mi se bas. Retko koja javna licnost sa nase scene mi se gadi koliko ona.

A dusa mala ovaj Zeljko kakve on deluzije ima... odakle Trifunovicu za kilogram kokaina, pa to ne moze cipsom da se plati. xD

haha, da ali MItrovica jebu prilicno, navukao se na tviter i cim nesto napise odma prvi komentar zadavio si svalerku sajlom ili tako nesto, onda ga brane neke dve tri kurvetine sto hoce u farmu i niko vise... botovi se bas dosta povukli, razvalili ih sa onim curenjem podataka.

Ma kakvo podjebavanje. To niti blama niti srama. Tu bi neka kasikara pomogla, a podjebavanje malo teze.

Kao i danas u Grocki, Grockoj, jebem liga. Ovi skandiraju "Boško fašisto", onda ovi uzvraćaju skandiranjem "izdali ste Kosovo". Mislim, jbt. Treba imati megafon i svaki put kad nečto počnu da viču samo ih jebuckati "zdravo palikuće, kako ste". Tako nešto. Za svaki potencijalni susret s bandom, zavisno od lokacije, spremiti neki odgovarajući jebuckajućki odgovor koji im konstantno ponavljati dok ne popucaju sa živcima. Ovako uvek oni isprovociraju i uvek su u prednosti.

Kako jebem kevu tastaturom, recite, a! #1od5miliona

je li neko skontao koji je zvanicni stav cede jovanovica za proteste?

Zvanicni stav Cede, Vesne Pesic, debelo canka, Zarkov i cele te ekipe jeste da ce sutra podrzati vojislava seselja iz 1991 ukoliko on bude ispunjavao pojedine naloge zapada, bez obzira kakav je na unutrasnjem planu. Valjda je to sada jasno i valjda je to odgovor na tvoje pitanje.

cankov stav je da su u vlasti u ns,ali i da u istom tom ns protestuju,pa su se nadrkali jer je sergej rekao za canka da je debelo krme.
canak u koaliciji sa nekim pajserima koji su za obnovu kraljevine srbije.isla ta neka iz skupstine ns da drka na drazu pre neki dan,pa se canak bunio.ovi ga odjebali i rekli da ne glumi opoziciji i da je vec odavno svestan da je sa cetnicima u vlasti.

odakle Trifunovicu za kilogram kokaina, pa to ne moze cipsom da se plati. 

Lepo pratite, koleginice, istina živa, klošarijana teška.

Gledao sam neki okrsaj cede i jeremica, bezobrazan sagovornik je ceda ali je najbolji srbin

bezobrazan sagovornik je ceda ali je najbolji srbin

tebi je najbolji zato sto nije srbin.
mada je on trula tajkuncina koja se plasi da ikad dodje na vlast jer bi onda nesto morao i raditi a ne samo kenjati.
fidelinka bojkot!

Apsolutno me niko ne moze ubediti da Vesara ne radi za opoziciju. Nema teoretske sanse da nije tako
https://twitter.com/N1infoBG/status/1109451332254076928

Ови СНС-овски покушаји комедије су ми нешто најкринџ