Протести у БГ

1. alo i posumnjaju nekada, dobice zejtin i vise sumnje nece biti.

2. situacija je vrlo prosta, čeka se samo prva greška kad nagazi amere i ide niz vodu. Buši se po Americi ubrzano, ne verujem da će dugo moći da se kobelja. Još uvek kupuje podršku opljačkanim parama, ali ne zadugo. Ovom američkom ambasadoru su takođe na kurcu odavno, jevreje su zavadili u BG, dakle kolač mu se sprema polako.

3. Što reče onaj Višekruna:
    -Neće ovo s vlasti bez metka.

4. On je svoju prvi gresku vec napravio. Nikad mu muda nisu bila u ovakvom procepu. Ako ovo prezivi politicki, nadzivece sve.
    I da, ja ozb mislim da ce se sve slomiti oko Kosova. Da nece smeti da potpise priznanje i da ce ga to i srusiti.

5. To sam ja rekao odavno, velika je to picketina i nece smeti nista da potpise. A onda, ne bio mu ja u kozi, godinama ulazu u njega i trpe sva sranja i brljotine, bukvalno razaranje drzave i pljacku nevidjenih razmera. Jedan zadatak ima u zamenu i nece ga obaviti, gledao sam sinoc kako ga perfidno pune patrijarh i ostali, a njemu se na faci vidi da je izbezumljena ludacina. Nemam trunke sazaljenja, prvenstveno iz razloga sto njegova banda pljacka na nevidjeno, za to se mora odgovarati. Pink, zvezda i sns ce biti sravnjeni sa zemljom.

6. Ma on najvise treba da se boji "svojih". Kad ga rulja koju je ucenjivao za parce hleba dohvati, tu vise nema stajanja. To je nesvesna masa, koja kako je bila u njegovoj sluzbi, tako je zeljna da se oseti zivo i dostojanstveno bar jednom u svom zivotu. A takvi nece kociti.
    Neka ljubi on ove sto setaju u dupe svaki dan, ti ga sutra mozda i spase od Causesku scenarija.

A to koliko se uvukao crkvi u pedu isto ide u prilog tome da ne sme da potpise.

7. pa to, pljuju patrijarha bezveze opozicionari, a ne kapiraju da on najvise jebe psihopatu, toliko da mu oci iskacu.... sta ces ti kad on pomazi ovu izbezubljenu spodobu po glavudzi izvitoperenoj i kaze, nece nece, njega je nama Bog poslao, lazu dusmani... ja tacno zamisljam sta se mulja kod ovog ludaka u glavi, on prvo prirodno nije normalan, a tek sad... vidi se teska bolest na njegovom licu

https://i.imgur.com/kYydzwx.jpg

ovo nije faca normalne, zdrave osobe ma sta ko pricao...

8. On mene podseca na ono cudoviste iz Mumijevih, sto ledi sve oko sebe, a izgleda kao neka masa napravljena od govana i slina. I tom cudovistu je trebalo samo da ga neko voli, ali jebiga, ovo nije crtani.
    https://youtu.be/dKoKSNJAYAc

9. Mada, da se razumemo, zuti su bili toliko odrodjeni od sirotinje da to nije bilo normalno. Sigurno neki milion, milion ipo ljudi je bio prepusten sam sebi godinama i to se ne sme ponoviti. Kako bilo, ovaj je istorija, koji mesec pre ili kasnije je nebitno, toliko politickog iskustva imam da znam kad neko ide niz vodu, a ovom se radi o mesecima, ne vise. Treba pazljivo gledati sta i kako posle. Ja cu za Tadica jbg.

10. Svi su odrodjeni od sirotinje.
    Taci je izjavio da ce se pitanje Kosova resiti u martu. To se nije dogodilo.
    Ovaj 2020. msm da nece docekati.

11. Ova Minja Miletic je kukavicje jaje N1, jebala se sa onim radikalcinom Prostranom iz Zemuna godinama. Ovo svi treba da znaju i vide, u pitanju je mucak i napredna podvala koju treba izbegavati

12. Jebote nisam znao ni ko mi je predsednik opstine

13. Pink, zvezda i sns ce biti sravnjeni sa zemljom.

Hahahaha ne možeš ozbiljno shvatati čoveka koji ovo napiše, jebeš mu sve.

14. Uzgred, sindikat RTS-a je danas otkazao poslusnost Bujosevicu i Vucicu.

15. "Krenuli su da sruše Srbiju... Poručujem ovog 24. marta - ja sam ovde među vama i svake godine unazad pet godina obeležavamo ovaj dan, a pre toga smo to zvali kampanjom, stideli smo se da pravim imenom nazovemo zločin, agresiju. Krenuli su da sruše Srbiju. Nemam šta drugo da vam kažem, šta god da se dogodi, meni, bilo kome od nas, nikada nemojte da dopustite da sruše slobodu, nezavisnost i samostalnost Republike Srbije. Nikada, nikome i zapamtite ove moje reči. Srbiju ne mogu da pobede, Srbija će da pobeduje i po broju novih fabrika, a samo sam ih u Nišu otvorio šest, ja ovakav, mali, Vučić"

Nikada vi njega nećete skinuti.

16. Malo podseca na ono Slobino da niko ne sme da nas bije. Posle nas malo tukli, a nakon godinu dana tukao narod njega.

17. Ovo jeftino baljezganje i može samo u Booshnie da prođe

18. Baljezganje ili ne, nećeš ga se još dugo riješiti, pa se ti jedi koliko hoćeš.

19. Hvala vam na junaštvu, na odanosti otadžbini. Nema ništa preče i važnije od otadžbine. Hvala vam beskrajno za sve što se za otadžbinu uradili i decu spasili od zločinačkih mina - rekao je Vučić i potresen njegovom sudbinom, tokom govora povodom 20. godišnjice NATO agresije, čak i zaplakao: "Za razliku od vas, ja mogu i da plačem. Imam pravo na to, vi nemate, jer Bogoljub i Anđela bi se ljutili..."

20. rece baja koji je odgovoran za pogibije radnika u rtsu 99

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.