Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
odgovornost za smrt ljudi mu niko ne moze napakovati.
dok ne zakrizi ekonomski i bude manje para i samim tim vise tenzija i manje podrske od sirih masa, do tad ce on biti na vlasti.
вучић на власти фазон 10 година
zadnjih 20g u srbiji bosanci na vlasti. osim onog perioda sa kostunicom.
prije toga 10g bili crnogorci.
mislim da su sad hercegovci na redu.
Potpisuje Vučko Kosovo i ima da vlada još nekih 8 godina.
Ima istine u ovome da može da pukne oko Kosova. Zato se i gura razgraničenje, da bi mogao da proglasi pobedu, kao on je iz ničega izvukao nešto, mudri knjaz Miloš verzija 2.0.
Kad "rusofili" tipa Đuka guraju tu priču narodu, tipa pa to je najbolji dil, ludi smo ako propustimo...
nema od toga nista, ne zavaravajte se, nema majcinog sina koji ce to potpisati
nista od tog razgranicenja.nisu siptari mi.bicemo srecni ako nam jos nesto ne pokupe pored kosova sipci.od njih od kosova ne mozemo dobiti nista,a oni od nas posto smo govna mogu jos nesto pride uzeti.
Ma on će to da proba da izvrda, a ako ne može udesiće da to bude pod nekim drugim imenom o prodaće priču kako nije potpisao priznanje, nego razgraničenje bla, bla.
Što kaže onaj iz Kengura: prodaće priču narodu da su to neke loptaste munje.
Ljudi, Vučko je postavljen da potpiše Kosovo. Znači nema ako. Sva ova farsa godinama unazad je priprema za to.
MI IMAMO SVETOG SAVU A VI SVETOG VUJU
SVETI SAVA SVETOG VUJU JEBAO U BULJU
Dušane..
http://rs.n1info.com/documents/1308812/comments/Vesti/Zelenovic-u-odgovoru-Vucicu-Unapred-pokradenih-izbora-vise-nikada-nece-biti.html
Gospodin čovek, treba biti barem ministar. Deca nam idu zajefno u školu, dobar čovek. Šapcu generalno u budućoj preraspodeli pored obaveznog ministarstva poljoprivrede (ko se bavi time zna kakve su premije bile dok je služba agrarnih plaćanja bila u Šapcu dok je vučić nije oteo i korumpirao), mora pripasti barem jedno ministarstvo sile. Mislim da nema potrebe da se objašnjava.
Bomb zašto su braća Sergej utihnuli a Boško isplivao?
I koj kurac stariji Sergej zapalio preko?
Koji sergej
Braca trifunovic mislis, aha..
Nemoj srati
braća po materi.
degenerici.
не будите глуперде неће овај скоро пасти са трона
чуј овога гласаће за тадића хаха ја не видим неку разлику између њега и вучића осим што тадић није избезумљени лудак, можда само то добро крије