Протести у БГ

1. јебем вам мајку жуту у пичку цркните коначно

2. Pa dosta govana iz tog vremena je i sad na vlasti, samo su se prelili.
    Ima nekoliko hiljada ljudi u Srbiji koje treba trajno odstraniti iz političkog života. Nije dovoljno samo skinuti Vučića.
    Protesti su Ok da se drma kavez smradu, ali oboriti ga da dođu ispusene mustikle i da sitnija govna samo opet prelete je debilizam.

3. svi koji su otišli van srbije nemaju prava da pričaju o političkom životu iste.

4. svi koji su otišli van srbije nemaju prava da pričaju o političkom životu iste.

Тако је говорио и Мило, када су на референдуму од СЦГ одвојили ЦГ.

5. onda da se srbijanci ne mesaju u vojvodinu

6. E kako bih voleo da se vi precani autonomasi odvojite na celu sa debelim Cankom. Pa kada krenete da crkavate u bedi jer nemate i "e" od sopstvene ekonomije, kada ne bude subvencija za zito i repu od narodnog poreza sa juga, firme registrovane u centralnoj Srbiji povuku kapital i radna mesta, naslednici folksdojcera se vrate da traze zemlju nazad i kada vam otmu ceo sever i severoistok Madjari i Rumuni da slatko gledam kako cvilite da se vratite u Srbiju. Onda necete biti tako veliki junaci na recima.

7. canak ce nam biti umesto grba na zastavi.sve kako zamahuje stapom.stace valjda u onu veliku.
    u svakom slucaju, bolje sve nego srbijanci.to da nam madjari uzmu sve pod obavezno.

8. E neka vam je halal!

9. i bice.
    ako se zajebemo,prikljucicemo se onoj ogromnoj gomili koja place da se vrati u sastav srbije.
    i mislim da bas nisi dobro protumacio moj prvi post na koji si se vezao,al sta sad...

10. Pa jbg Kosovo se usrećilo u pičku materinu. Al dobro oni se nadaju Velikoj Albaniji.
    Pola CG bi se vratilo, druga polovina je srećna dok im Milo puno bulju.

11. standardna je spika da svi koji hoce da idu od srbije nece izdrzati jer nemaju ekonomiju i da ce se brzo vratiti. sa tim stavom smo i stigli dokle smo i stigli.
    nisam ja bas toliko iz zbilje mislio napisano,ali je lepo znati da tinja taj plamen da svi umiru bez srbije.

12. Sa nama si sigurna sa nama si jaca

13. sa imenom tvojim u srcu i canak koraca

14. vučić mora pasti

15. svi koji su otišli van srbije nemaju prava da pričaju o političkom životu iste.

Ja ne znam da li imam prava, ali definitivno nemam volje :)

16. ispade da ni cetnici niswu imali prava na srbiju haha

17. vucic mora pasti, tu vise pogadjanja nema

18. Bombas pitao sam nesto je l treba da ponavljam sad

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.