Протести у БГ

1. b92
    "Stiglo je i vozilo Hitne pomoći, a okupljene žene tvrde da je pozlilo jednoj starijoj ženi, jer joj je navodno Bastać uperio megafon u uvo, zbog čega se onesvestila". lol

2. citam sada da su ispred skupstine bile sve zene.tj.one su branile ulaz u skipstinu.termin koji se koristi je zivi zid.
    bas se juce divanilo ovde o rodnoj ravnopravnosti.danas u praksi.
    neko bi rekao,picke isturile zene da ih brane jer na njih niko nece udariti,a neko to je ravnopravnost.

3. Megafoni Megafoni ko vas ne zna

4. Uvek sam bio protiv revanšizma, ali sada itekako da. Nadam se polaganju računa, od najnižeg bota do vrha, to jest bate. Aha, ti beše ona što se onesvešćuješ od megafona, e pa lepo. Dođi sad vamo.

5. kapiram da imaju par baba koje se svuda onesvescuju.istrenirali ih nekoliko.neke jer ih opozicija ubi,a neke jer su videle vodju,pa od srece.
    jos onaj lik iz publike sa hepija...

6. svakakve prljavosti je bilo u političkom životu Srbije, ali ovakvih bednika nikad, mislim na napredne naravno

7. "Opozicija je nudila i sendvice zenama isticuci da se radi o sns.botovima"

8. Jes ova srbija cirkus od parova do politike sve je kusturica dobro opisao i onaj film bumerang kad se pobiju na kraju i izlome sve. A face kao sto su maric i bregovic su slike drustva. Pravi cigani ali genijalci.

9. Svi mi znamo šta prolazi u većinskoj Srbiji, ne trebaš biti prepametan za to. Ljude poput Marića, Mitrovića i ostalih koji su spremni da tu istinu eksploatišu na najprizemniji način čineći situaciju još gorom možemo nazvati raznim imenima, genijima svakako ne.

Lepo reče muftija Zukorlić Mariću, kako ti misliš umreti čoveče, ima da grizeš jastuk

10. Plasi me Vucko polako,msm ne bih da zvucim kao histericna baba iz kruga dvojke al bas se vidi tendencija da pravi haos mesecima,da ne kazem godinama stvarajuci sve vecu netrpeljivost medju ljudima. Skroz mi realno izgleda neki sukob sa smrtnim ishodima na ulicama bga izmedju sns botina dovucenih iz picke materine i gradjana sa iq vecim od 80.
    Za cirka 18 meseci

11. Izdvojite par minuta i poslušqjte pravog domaćina.
    https://youtu.be/gORugDiR_Mg

12. kakav crni sukob, baš će bot da izađe da se bije za 1000 dinara i sendvič...

13. Za manje i od 8 meseci

14. da, u septembru kreće rasplet... jesen u Srbiji če biti vesela

15. Sećam se prijatelju, da si taj septembar spominjao i davne 2016. godine....

16. pomešao si nešto prijatelju dragi

17. Kako ce ovo da se zavrsi posto vucica nece skinuti a ni ovi nece da odustanu.

18. Inače izgubili su 10% od decembra, ovo je proverena informacija

19. Hahhahhaha crkla vam je krava ahahhaha

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.