Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
I dalje ima 51 kurac ga boli
Vec sad pola ljudi zeli da zapali pink i rts,a gomila bi kamenovala vozilo n1 da prodje kroz neku selendru jer su cia spijuni i izdajnici. Sve sreca pa smo jedan racionalan,slobodarski i zdravorazumski narod,tako da ne vidim kako podela naroda na fasiste i izdajnike i konstantna toksicna kampanja u trajanju od 5 godina moze da dovede do problema.
Nije da gola egzistencija gomili ljudi zavisi od toga da li je sns na vlasti i da random postari mogu da puknu i kazu ok sad cemo da vam jebemo mamu.
Tako da upravu si bombi,osim to da pada na jesen ovog veka imas li neki info za komunisticke blizance pod imenom cz i partizan?
Znavi bombas mrzi vucica zbog toga sto je zvezdas to mu je trn u oku
Jel sam dobro shvatio
Covek je u rastrojstvu ako misli da vucic pada
Posto se i ja secam kad bi navratio da sam video tog bombasa da u vatri prica protiv vucica
A znam i da stalno komentarise oko partizana i zvezde jedino zbog toga bi manijakalno mogao da mrzi vucica posto se nigde ne spominje da mu je licno zagorcao zivot u nekom pogledu
Ocigledno da covek ne vidi od mrznje dalje od nosa
Jebote, film "3 Karte Za Holivud" ispade dokumentarac.
Imace vucic podrsku jos godinu, dve, zavisi od kosova najvise. Ali da je pocelo da se osipa, istina je, kontam da je na oko 40 posto sa svim fantomskim koalicijama.
Puna je srbija velji ilica i to se ne resava s padom vucica nazalost. Truli smo ljudi
Hah, te "selendre" su prestonice čojstva i junaštva za vas urbana govna... inače jel i vama smetaju ovi bosanci što se trpaju u unutrašnje stvari Srbije, jbt aj odjebite i bavite se vašim Han Pijeskovima, Srbija ako misli da se spase mora da bude vođena Srbima
Pa svakako neće uraditi ništa što bi dovelo do situacije da narod kaže ok to je to, svi na ulicu
Nego će lepo da krčka marvu na tihoj vatri još dugo, dugo
Ne bih rekao baš ucviljeni, vucic je bolesnik i od pocetka ovih šetnji vuče loše poteze koji i dovode do regrutovanja ljudi, prakticno ih on odrzava u zivotu.
Osilili su se mnogo i izgubili su bilo kakav pojam o tome sta rade. Verujem da nije platio nikakav fiskalni racun godinama unazad, verovatno ni ne zna koliko je 200 evra onako red velicina, sta se moze s tim
samo sto on nema jos 2 godine da resava Kosovo jer ce biti resen pre toga... on bukvalno postoji na vlasti smo zato sto ameri misle da ce potpisati Kosovo, a kako se to nece desiti pitanje je dana kad ce oni shvatiti isto.
Pa niko nije ni ulazio u srpsku politiku da bi imao predstavu o 200 evra, 30 godina se ovde već krade, ne znam što vam to odjednom postalo smetnja, trebali ste da se naviknete do sad
Znači, opozicija će da potpiše Kosovo? Pretite da će Vučić da preda Kosovo, onda ga prozivate što to ne čini i ne pristaje na pritiske Zapada, a onda idete na Zapad po podršku i nudite priznanje Kosova, baš zamršena priča. Ne kapiram više ništa, Bombaje neverovatno je da čovek u tvojim godinama bude ovoliko konfuzan. Možda bih i ja bio, da mi tvoje sumanute bombi izjave kroje politički stav lol
Šta ti nije jasno albatros
Mene pitate?
Ako je vaš odgovor da u potpunosti se slažem sa ovim što ste napisali.
Ne znam zašto misliš da mene možeš da isprovociraš, a nisi evo već 20 godina odmakao bliže nekoj trocifrenoj liniji iz Batchmana
PREDUZETNIČE. Ljubi ga ćale. Verovatno ti je ćalac i prvu ribu namestio. Takvi su običaji na Kosova
Nije Pseto ovde budalo
снс има више чланова него савез за србију гласача