Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bilo je dosta manje nego na koncertu ACDCa, to je jedina tolika masa sa kojom mogu da uporedim. Znaci -50000. 20, 30 je neka realna cifra.
da, slazem se, moja neka procena na osnovu velikog iskustva je oko 35k
Bilo je izmedju 30-50k ljudi. U ovoj cenzuri to se moze smatrati skroz ok brojem. Zahtevi koje su forulisali su ok ali su trebali da kazu imate 24h da formirate nezavisno telo koje ce nadgledati rad rts,do tad ostajemo ovde. Garantujem da bi 5-10k ljudi ostalo na ulici I ujtru bi se napalila masa,poceli bi da pristizu. I to je vec nesto,neka vrsta pritiska. Ovo danas je promasaj,skupili se ljudi I 5h slusali govore ispijenih politicara I neharizmaticnih javnih licnosti. O govoru tadica I zivkovica nema sta da se kaze,sramota jebena.
Ljudi grese kad kazu da ce protesti polako da rastu kako opozicija bude jaca. Nece. Ljudi preziru djilasa,tadica I ostale govnare,oni su tu da ruse vucica. Danas Im nista nisi dao. Znaci nece sledece nedelje doci 55k ljudi
Narod ne izlazi zato sto ne vidi poentu izlazenja. Nikakve to veze sa govornicima nema. Prosto narod je apatican, vec izjeban toliko puta, nemaju sta oni da ponude. Da se Hrist posadi sad za govornicu isto bi bilo, jer prosto niko nema ni zivaca da gradi nista, ni vere u to da se ista moze izgraditi.
mozda ti prezires Tadica, za mene je najjaci lik u istoriji i njegov period je period orginalne i istinske demokratije.. samo bezobrazan covek ili balavac moze da kaze kako se ne seca izivljavanja opozicije za vreme njegovog mandata i koliko su ga jebali za svaku sitnicu, ali bilo im je dozvoljeno, zvale su gostovale u svakoj politickoj emisiji na svakoj televiziji i postojao je dijalog u drustvu...
Да се ти носиш у пичку лепу материну! Овде се не говори о комплексима већ о томе да Београђане реално боли курац за државу у којој живе и да је њима добро чим опозиција кука како нема аутобуса из унутрашњости. Четвртина Србије живи у Београду, а ти мислиш да је нормално да уместо Београђана прво на улице Београда прво изађу људи из унутрашњости.
Управо ово.
kako mi se sere od ovih ja sam protiv, ali... ja sam protiv, ali i ovi nemaju sta da ponude.. napusite mi se kurca haha.. jel rece ovaj lepo danas kad zgrada gori ne gledas dal gotivis komsiju ili ne govoris sa njim, gasite zgradu zajedno
ceca ove danas sve zajedno stavi u u bekstejdž.
https://ocdn.eu/images/pulscms/Njc7MDA_/158382ec144aed5c1787387b978b88bf.jpeg
Ma uostalom svako ima svoje misljenje i svoj razlog za zadovoljstvo ili nezadovoljstvo. Moj, licno moj problem sa psihopatom je despotizam, ubijanje dijaloga, fasizacija i nemogucnost drugacijeg misljenja u javnom diskursu. Ja sam tako vaspitan, nisam naucen da budem rob jbg, ali mogu da skapiram generacije odgajane na cuti, sta mozes ti da promenis. Stvar vaspitanja prosto.
Cinjenica je sve i da sad krene da se radi nesto. Od nulte tacke, da za to treba vremena. Malo ko ima vise zivaca da ceka. Pogotovo kad je ovde sve trusno previse.
Neko na SBU postavio pitanje koliko studenata planira da ide napolje posle, 90 posto ima za cilj da izadje iz zemlje. Tu je sve receno. Oni koji zemlju treba da grade hoce da idu, ne veruju da ista moze biti bolje u bilo kojoj varijanti.
Inace valja napomenuti botove sa vukajlije
1.Dzonimir - arhibot
2. Pezos
3. Sarlo
Maestro i ostali su trolovi, ali ova trojica su origin sendvicari, poserem vam se u lepinju hahah
Vidi fendera sirotinju iz provincije,jel vas bilo 30 na protestu u cuprijiii. Pa to sojo realno svi gledaju ili da pale ili kako leba ovde da jedu,ove matore boli kurac vec ih je tadic jebo x godina dosta im je.
Zato ljudima moras ponuditi odmah NESTO da osete da mogu da karaju vucica,znaci blokiramo auto put,ili ostajemo ispred skupstine ili....
Nece ti protesti rasti iz nedelje u nedelju,pa videli smo vec smanjivali su se,ovo danas se skupilo jer je pompa vec par meseci. Gledajte sl proteste kad dodje 4k ljudi u subotu I pitajte se zasto
Imao je neko lep predlog na Tviteru, da izvezu cisternu sa fekalijama i poprskaju RTS. Mogu i skupstinu.
To em bi moralo da se prenese svuda, em bi narod popizdeo i upao u euforiju.
Tako se probija medijska blokada, a ne Lecicicem u histeriji.
Oni pustaju Beogradski sindikat Sistem te laze.
I taj momenat da niko ne bude ispendrecen je tek glupost, ali ajd.
Haha, ali tipa kao kritike sto ne urade nesto, kao ko ce opet da se cima hahaha... pa jebeno dirindzi za 200 evra marvo i svadjaj se sa ukucanima, realno to je lakse nego mrdnuti dupe jednom nedeljno. Ej bre, ljudi ratovali, zivote davali za bolje uslove i nadu svoje dece, a cuj ovi me jebu, ne mogu da se cimam
Pa jebiga bombas. Ljudi ratovali, ljudi setali, ljudi skidali Milosevica, omladina videla kuda to vodi ocito. Neko je tu gadno pogresio. E sad, greske mladih jos nisu prosle test vremena, greske proslih generacija vidimo u punom sjaju.
bomas stavlja mete na čelo
targetiram doduse, priznajem
Вучић је психопата у рангу Нерона, воли да буде у центру пажње и воли моћ и за то ће жртвовати сопственуени нрод, примиће уз себе све битанге, дилере дроге, убице, макрое, цинкаше и даће им да раде шта хоће само ако му се диве. Окупиће око себе гомилу кловнова који ће се дивити његовом новом оделу, а газиће сваког ко каже да је цар го. Продаће земљу у бесцење, признаће Косово, отераће из Србије сваког ко се усуди да мисли својом главом само да би остао на власти. Јебено је алави гробар господин за њега. Овај је нарцис као Тадић - ја па ја!
Па написао сам да је било тридесетак људи, читај, лепо ти пише. Већина људи не сме да се буни "да се не замерају". Лакше им је да прде и смрде у својим буџацима јер се плаше и сопствене сенке. Ако не плаћаш рекет напредњацима, плаћаш мафији. Па ти покушај да се буниш. Ако се буниш или те убију од батина, или те прогласе лудаком. Општински одбор Народне странке (Јеремић) у Ћуприји су основали Палмини људи и први угушили протесте, а не напредњаци. Палмини јуришници полажу право на протест 1 од 5 милиона. Па јеботе! Људи који су организовали протесте у Ћуприји су убрзо после тога морали да побегну. Нема их већ 3 недеље, не могу да ступим у контакт с њима. Јагодина, Ћуприја и Параћин нису градови већ три гета. Прошле суботе у 12 увече више аутомобила на улицама него људи. А све аутомобили од којих су најстарији 2014. годиште.
Bukvalno. Ono, drago mi je da se budi narod, makar to bilo onako jedva, na jedno oko pa nazad na kunt...samo se pitam ko bi mogao u skorijoj budućnosti da bude ta opoziciona ličnost koja bi svojim likom&delom apelovala na glasače...
Msm ko bi bio taj potencijalni oponent Kurčiću za koga bi glasali radnici i domaćice?