Протести у БГ

1. Glasace ne treba da stimulise licnost, vec zelja za funkcionalnom drzavom. Posto funkcionalne drzave nema ukoliko je neko ne izgradi, dolazimo do toga da nam treba licnost. U sustinu bas smo u kurcu.

2. Ja sam tako vaspitan, nisam naucen da budem rob jbg

a ovo kaze gari koji se citav zivot gura na tribinu u masu, bukvalno bezlicna jedinka, najobicnija tik tak bombonica u kutiji hahaha, najobicniji sledbenik

3. haha koji sledbenik kakva masa lepi gubiš sr postajem ti opsesija lagano

4. Šta se desilo na kraju, jesmo pobedili?

Prespavao sam sve, tek se sad probudih.

5. јебем мајку свакоме ко оде и следећи пут на протесте

такође јебем мајку онима који не иду а смарају народ по интернету својим ложењем

повраћао сам јуче док сам гледао оне говоре, јебена импотентна говна која имају за циљ да убију народу вољу и потроше енергију сада кад је најбеснији, сергеји и остали смећари, жута наказна говна, а у руљи заставе отпора и војводине и карикатура неког попа (можда је патријарх) које нико не отима, цепа и ломи говнара који је донео то... не може народ да се опамети а и народу јебем мајку свеукупно јер више кличу олошу трифуновићу коме треба да се суди за издају него ли оном малинару или лику са кошара (мада и његов говор ме натерао на повраћање)... најтеже ми било кад је онај магарац што је водио програм почео на крају да урла А САД ИДЕМО У ШЕТЊУУУУУУ хаха тад је вучић пустио у гаће и замал послао тенкове, дај бре јеботе чмару један доведи неку озбиљну главу да викне јуриш, не педеришите се више и не зајебавајте људе, буквално не разликујем снс и сзс по питању манипулације, замислите шта би ови тек радили да имају неку релевантну телевизију па то би било горе од пинка

6. Brate, realno, šta ima da trošim svoj život slušajući Tadića, Živkovića i slične? Jebe mi se za njihove govore i šta imaju da kažu. Sve su to govna za lustraciju, kao i ovi na vlasti. Nema više bavljenja javnim funkcijama i ćao.

Od onih manje potrošenih likova:

Jeremić-pičkica, misli bio na harvardu uvatio Boga za jajca. Slina mala obična iz političkog podmlatka.

Đilas-bivša vlast, ali ne baš tolko potrošen, nema šanse jer ne krije da je bogat, ne folira da živi u garsonjeri i vozi polovnjaka, dok pare buta bati/ženi/ocu na račun.
    U principu najbolja alternativa ovom pičkoustom, ako se pomirimo sa EU, neoliberalnom sudbinom.

Boško-nikad nije bio vlast, ali je bukva jedna.

Sergej-lol ajde da se ne zajebavamo.

7. каква вас лустрација спопала, мислите да пустите жуте и ове да на миру троше оно што су покрали и да им казна за уништење државе буде то што не могу више да буду на функцијама?

8. као да уместо да осудиш педофила кажеш му е јебига сад морамо да те удаљимо од овог вртића јер те се плаше деца али можеш да задржиш ону децу коју си већ злостављао и нико те неће дирати

9. U pravu je Marko. To bi trebalo sprovesti istragu, utvrditi tačno ko se kako okoristio, pa onda sprovesti takve kazne, da se spominju generacijama, ko Dušanov zakonik. Ruka, noga, bubreg, deca ćao!
    Pa da se u narednim vekovima svako dobro preznoji i kad samo pomisli da uradi bilo šta protiv otadžbine naše.

10. мислите да пустите жуте и ове да на миру троше оно што су покрали и да им казна за уништење државе буде то што не могу више да буду на функцијама?

Ajde ti dokaži i osudi ih sve do jednog, majstore. Lakše reći nego učiniti.

11. Lustriraš sve, a kog osudiš osudiš. Ne zanosite se ko bumeri na slavi uz meze i rakiju...

12. Ja bih ipak uvela javna spaljivanja na trgovim. Čisto zbog povećanja broja turista koji bi dosli da osete srednjovekovni život i dožive got na jedan dan. To bi značajno uticalo na bdp.

13. haha slušaj ovog treba da se sudi Trifunoviću za izdaju, random naduvani glumac bez ikakvih izvršnih ovlašćenja serenda nešto, dakle verbalni proliv je izdaja, a ne treba suditi čru izdajnicima koji potpisuju, beži bre sendvičaru kineski

14. бомбаш да ли би био оволико бесан само да вучић навија за партизан?

15. Ja bih ipak uvela javna spaljivanja na trgovim. Čisto zbog povećanja broja turista koji bi dosli da osete srednjovekovni život i dožive got na jedan dan. To bi značajno uticalo na bdp.

Lomača>muzička fontana

16. bio bih naravno, cela sps vlast je bila grobarska, pa sam tabanao godinama protiv njih, nemam navijački problem sa ovim, već ne prihvatam da budem podanik i rob

17. lolo ovde se slazem sa bombijem sta je to izdao sergej

18. WHAT DA FUCK ARE YOU?

Sergej Trifunovic, 13. april

19. Taj heroj sa košara je iz Niša. Znam lika odlično, i znam da je moler. Odakle sad on heroj sa košara pojma nemam.

20. Možda niste nikad dovoljno dugo zablejali na pivčuzi u igraonici da bi ti pričao dogodovštine iz rata?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.