Протести у БГ

1. Pa razmišljao sam dosta o tome i pre bih se verovatno i složio sa tobom jer su i Englezi i posebno Francuzi izgradili svoje države u poprilično krvavim revolucijama, ali sa druge strane i Rusi su imali krvi koliko hoćeš, pa su i dalje ista govna koja drkaju na diktatore. Jbg njima smo po mentalitetu daleko bliži nego Francuzima. Tako da teško da bi se nešto promenilo kod nas i sa mrtvima.

2. nulta tolerancija na korumpiranost bi za mene bila idealna drzava, znaci dozivotna zabrana bavljenja politikom u drzavi srbiji ko god proneveri ono sto je narod stekao
    dakle ogroman procenat nasih trenutnih politicara koji svi suruju
    onaj koji je pametan a lopov je mnogo gori od onog koji je glup i posten jer ga mnogo lakse zamenis

3. Ово можеш лагано на цитате еру

4. kad mi ga popusis prvo :D

5. ma ne drzim ja citate slagao sam

6. Što se korupcije tiče teško... To nam je već deo nacionalnog identiteta.

ogroman procenat nasih trenutnih politicara koji svi suruju

U proseku svaki poslanik u našoj Skupštini je bio član 3 stranke.

7. ma dobro jasno je meni sve ja samo kazem sta bi utopija bila

8. nudili su im 20 posto povecanje,ovi nisu hteli.vucic to resava sa 10 posto i nekim imaginarnim parama u nekoj buducnosti.

Nudili su im povecanje mase zarada 10%, sto znaci da postari dobiju 2 hiljade vise, umesto 31000, 33k.

A oni su rekli nek ostane ista masa zarada samo da se drugacije raspodeli, znaci ni dinar vise da ne daje drzava nego da se resi problem sa fiktivnim zaposlenima (tad je izaslo da je branko sns kockica ili pedofil samardzic, da su zvanicno zaposleni u posti, i sl.). i da ce smanje plate raznim fiktivnim odborima koji sluze da pola pupsa dobija po 3-4k evra mesecno jer su satro clanovi nadzornog odbora. Na isti nacin kao sto je mariceva zena clan nadzornog odbora srbijagasa, al imamo pilecu pamet, i to smo zaboravili. I Maja Gojkovic nuklearnih objekata srbije, i sl.

Isto tako malo ko se seca da su postari vec strajkovali, i da im je slina rekla dobicete ovo dobicete ono, samo prekinite strajk, i onda ih iskulirao, nisu dobili dinara.

9. nulta tolerancija na korumpiranost bi za mene bila idealna drzava,

ovo je u principu normalna drzava, ovo prvo pa sve odatle posle ide :)
    sama poenta da mora to da se naglasi kao faktor govori da smo u debelom kurcu

10. Pa razmišljao sam dosta o tome i pre bih se verovatno i složio sa tobom jer su i Englezi i posebno Francuzi izgradili svoje države u poprilično krvavim revolucijama, ali sa druge strane i Rusi su imali krvi koliko hoćeš, pa su i dalje ista govna koja drkaju na diktatore. Jbg njima smo po mentalitetu daleko bliži nego Francuzima. Tako da teško da bi se nešto promenilo kod nas i sa mrtvima.

Odakle potice rec sindikalizam? A odakle rec strajk? Upravo iz francuske i engleske, kod nas, vekovima nakon osnivanja sindikata u tim drzavama, i dalje privatne firme ni nemaju sindikate, a drzavne imaju pro forme, koje vodi ovo.
    https://www.kurir.rs/data/images/2013/11/14/15/397067_ljubisav-orbovic_ls.jpg

Kad na to dodas da u se istim tim zemljama komunizam nije zapatio, a da u srb i rusiji jeste, gde je sustina radi, i cuti, neko drugi brine za tebe, i neko drugi ce ti dati, samo nemoj da talasas (da pricas protiv vodje, cak ni u kafani). Pa onda svi cute i gledaju u tv mozda ce vodja sad nama malo udeliti. A ono malo sto bi se pobunilo, jednostavno ode u inostranstvo, gde je cak i taj odlazak ljudi, vlastima u korist.

11. nemamo sta vise dodati na ovu temu daj lok na ovo kajzene i promeni nesto na sajtu ubaci nesto posebni odeljak za nesto i tako nesto

12. Shta yeah bilo sa protestima?

Moramo se mi Beogradjani udruzhiti da proteramo ovu bandu shto yeah doshla sa sela da nam kalja grad, tek onda mozhe da nam bude bolje. A njih ko yeahbe.

13. jel mozes ti da odes s njima da proveris da su ostali tamo

14. Pitanje za Bombaša, avangardu, dobro obaveštenog, ali pre svega Zvezdaša u srcu:

Zašto se Tadić i dalje vuče u politici, kao tri meseca star podgrejan leš? Deluje mi da to radi preko kurca. Da li ga neko primorava?

15. Isto tako malo ko se seca da su postari vec strajkovali, i da im je slina rekla dobicete ovo dobicete ono, samo prekinite strajk, i onda ih iskulirao, nisu dobili dinara.

mislim da je i sada epilog isti.
    http://rs.n1info.com/Vesti/a552008/Vlada-i-radnici-Poste-postigli-dogovor.html

16. au jebote ovi komentari muka mi je

17. drugosrbijanci nevera, 1 od 5 idiota izlaze na izbore hahahaha

18. Vladace SNS jos 20 god vrlo lagano.

19. Dovedeš zemlju na rub siromaštva i onda sve možeš parama. Baš prosto. 100 k evra je rešio ove idiote

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.