- DP
Molim vas, mislim da je svaki vid fizičke aktivnosti za debilčine.
U 21. Veku smo, sve je digitalizovano, ne moram biti fizički spreman da ulovim zeca, postoji onlajn naručivanje, ne moram imati ludački kardio da bih jednom nedeljno gurao kolica u Lidlu i nabavio sebi sve što mi treba.
Nikada se neće dogoditi smak sveta pa da za to budem spreman.
Fizička aktivnost kao prevencija kardiovaskularnih oboljenja: glupost. Lakše je popiti jednu tableticu za pritsak koja je tekovina modernog drustva i medicine, nego znojiti se kao nekakav neandertalac.
Uopšte, svako to fizikalisanje koje ti nije posao nametnuo... ja ne znam šta pokušavate da dokažete?
- DP
- evo pošao do teretane
- ej i ja sam isto iskompleksirana debilčina
- DP
Shvatite jednom da budućnost pripada nama, suvonjavim, četvorookim, proćelavim nerdovima sa uskim ramenima. I plačite.
- DP
Hahah to Multi

kad smo kod balkan jutub scene i analogije sa idenjem u teretanu, pa najveći jebači su neki iz jaserštejnove ekipe štrebosi, ja cenim da jaserštejn najviše jebe tamo, i onaj debeli cile prći kovalsku samo tako, a ovi dizači teretanci - slabo jebiga, kad se uz to i bodeš jaja ti se svedu na klikere nema tu fluida, nema ništa.

Gospodine Džo, da li je ovaj izgled dostižan samo pisanjem programa, ili uzimate još nešto?
https://i.pinimg.com/originals/d0/62/3f/d0623f1e148b77d97c0a040ce3f04625.jpg- P
Ko ne moze da uradi 50 sklekova u seriji, nek ugradi picku caoo