Добро јутро, Српска републико!

1. https://www.youtube.com/watch?v=EqduKBvzY6g

Ti si vjecnost utkala
    tu u mojim grudima
    kad te gledam ti mi uzdah izmamis
    tvoje ime lice ozari

Volim svaki kamen tvoj
    svaki izvor, svaku rijeku, svaki cvijet
    svaku travku, sumu, planinu i brijeg
    volim tvoje nebo, sela, gradove

Za ljepsu Srpsku, za ljepsi svijet
    za ljepsu Srpsku zauvijek
    za tebe zemljo moja, tebi dajem sve
    Republiko Srpska volim te

Ti svaku tajnu znas
    svaku stopu nasih djedova
    niko na svijetu nije ljepsi od tebe
    moje otadzbine

2. staeovo madam piano ft franco massi za sirotilju

3. dobra stvar nemoj zezat

4. txt ok izvedba kršina, al četno selo stanisic u spotu lololo

5. Krindz, brukate se dzabe

6. Caro ne lozi ga jebem te

7. vise jovor pesama = manje republike srpske

8. E moj Plidu, Federacija pjesme u tom rangu nema, a nema ni cijela BiH.

A i "Moja Republika" je vrhunska pjesma, baš svečana. Muzički dobro urađena i ima taj neki stil da se naježiš, nije naivna uopšte.

https://youtu.be/tX0EjB8yGyM

9. E moj Plidu, Federacija pjesme u tom rangu nema, a nema ni cijela BiH.

Nema, mi smo onaj prosperitetniji dio BiH u koji dolazite da radite i zaradite jer od srbovanja više ni slame nema.

10. Veseli seee crpcka republikooo - cemu da se veselite mrče zadužili boga oca, dodik bulju prodaje kome god ne bil imo plate da isplati onim kmetovima u nsrs sto dizu ruke na njegove nebulozne ideje

11. pliduu ozbiljan poslodavac zna se gde je keshovina

12. Cuj pjesma jebo te pjesma, njemu do pjesme u najvecem šupku evrope

13. šta se čudiš, jovor je žeton patriota

sutra kada onaj stanivukovič promoli glavicu pričaće kako je uvek bio protiv međeda, da je izdajnik, korumpiran itd itd

14. šta je pre neki dan ovde napisao da to što se međed nakrao nije ništa što i drugi političari ne rade haha

#ja samo želim da mi vratite moga presednika

15. Ma paranoise se kao pravi ćaci da ako mu ode vođa od kog je navikao da bude izjahan, svako iduce jahanje od bilo koga ce biti bolnije. Jebe se jovoru za šmita, nek sutra taj šmit nagazi bošnje i hrvate za bilo šta, eto jovora da ga opravda. Nisam vidio stariju osobu koja se toliko zanima za politiku i opste stanje a da ima tako infantilne poglede na sve kao sto je Jovor.

16. evo malo za jovora da jovoruje o evropama

https://x.com/i/status/1949880779250815293

Ovo je legit scary.

17. Plidu ne pravi se lud, baš mene briga za Dodikom, nisam uopšte vezan za njega ni na koji način. Ono što meni smeta je što se predsjednik Repubilike Srpske, smjenjuje ne na izborima, već presudama i zbog Šmita, itd.

Kontaš ti KO GOD DA JE PREDSJEDNIK, bila bi ista reakcija, da je to Stanivuković ili Ivanić, ili neko iz SDS-a tipa Vukota Govedarica, da je onaj iz Trebinja Vukanović, ma ko god da je, jednako bi mi smetalo da ga smjenjuju neke tamo institucije, a ne narod na izborima.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.