Добро јутро, Српска републико!

1. E moj Cara, kad ti dođe neki još veći globalista poslije Vučića, pravićeš ga od blata.

gde je kandidat? daj ime?

Realno patriotski blok nema previše uticaja u studentskom pokretu.

ovo samo leftard može da izjavi, patriotski pokret je srž studentskog pokreta. To je u klincima.

istovremeno jovor: dodik je patriota

aj odjebi u troskocima kacam ti reko

2. plidui prodane bulje bukv 22. vek marsijanci vs jovorshtine eu četnici

3. ovo samo leftard može da izjavi, patriotski pokret je srž studentskog pokreta. To je u klincima.

U to apsolutno nisam siguran. Možda jeste, a možda i nije.
    Imaju tu 2 teorije:

Hrvati su u fazonu, nećemo podržati studente, jer su to četnici, isti su ko Vučić, samo oće njega lično da skinu jer im je dosadio, ali vode istu politiku, itd... Znači po Hrvatima, studenti stvarno jesu kao patrioti.

Druga teorija je iz nekih domaćih izvora, da među tim studentskim pokretom ima samo dosta patriotske ikonografije, ali koja je suštinski površna i koja samo ima za cilj da privuče i upeca prave patriote. Otuda one priče o Kosovu na Vidovdan, ikone i sve ostalo...
    Al kad te detalje izostaviš, ostaje pokret koji je suštinski prilično ljevičarski i po ideologiji, i po ciljevima i po načinu organizacije (tipa plenumi...)

Koja od tih teorija je tačna, ko će mu ga znati.
    Bliži sam stavu Hrvata ipak. Oni to bolje i realnije nanjuše.

4. idijote glupi direktna demokratija (plenum) nije u osnovi niti levicarska niti desnicarska tvorevina vec je jebena demokratija

i desnicar i levicari podjednako moze da bude demokrata nabijem te na kurac desnicarski

5. Nisu samo plenumi, šta si se uvatio plenuma.

Leftardi sa redita svi podržavaju studente.

Mislim za tebe su leftardi, ja ne koristim taj termin. Ali samo ti ukazujem na to da se poklapaš s onima koje TI nazivaš leftardima.

6. hahaha tebi je redit merilo neke podrške lol

7. Čak je Redit koga ti mrziš sajt koji je vjerovatno najžešći u stavu protiv Vučića.

8. Ma jel, dovoljno je samo biti protiv žvalavog. Jbt nemam sta da mrzim redit, to je genericki moderisana mreža gde se dopušta određeno delovanje. U ovom slučaju leftardsko po difoltu.

Kacmo kod toga i fb je bio u tom tripu pa je onda cakerberg jeo govna kako je bio prisiljen da za vreme korone uvodi faktcekere i sl. Al jovor ribica...

9. Redit je relativno mala zajednica ljudi, ali je generalno dobar UZORAK ljudi koji su kao drugosrbijanci i koji tako razmišljaju. On oslikava stavove prilično velikog broja tih ljudi.

10. Pa ne baš, imaš vrlo usku moderaciju tamo. Bukv se nameće mišljenje. Slično kao ndh1

al jovor koji veruje moderisanim medijima lol

11. Kad kažem "Reddit" ne mislim na cijeli sajt, nego na našu Reddit zajednicu. U njoj solidno dominiraju ljudi koji su više lijevo od tebe, mada i tamo ima nekih odstupanja.

Ali u stavu protiv Vučića su skoro svi ujedinjeni bez izuzetka.

12. a jel, oćeš da kažeš da imaju moderaciju prema regionima

kako se postaje mod tamo i kako se biraju modovi jesi istražio?

13. ma ne, ovo sam ranije pisao pa ostalo, prije tvoje zadnje poruke

Evo šta sam malopre htio napisati:

Pa ne baš, imaš vrlo usku moderaciju tamo. Bukv se nameće mišljenje.

Ima i toga, ali svakako i sa moderacijom i bez, privukao je dosta ljudi i prilično je aktivna zajednica.

A inače, moderacija ti je decentralizovana. Svako može napraviti neku redit zajednicu i u njoj postati moderator ili imenovati druge moderatore. Ja sam sam napravio neke mini zajednice (potpuno nebitne, i mrtve, pošto me mrzilo cimat ljude) i ja se u njima vodim kao moderator. Ja kao moderator mogu moderisati kako oću, uvoditi pravila kakva oću itd.
    Tako na primjer imaš redit zajednica sa potpuno suprotnim pravilima, ideologijama, itd...
    Imaš na primjer prolife(protiv abortusa) i prochoice(za abortus). Imaš conservative, gdje su ti trampovci, imaš democrats gdje su demokrate, itd...

Jedina pravila koja svaka zajednica mora da poštuje, je da se ne smiju postovati zabranjeni sadržaji, tipa sve ono što je zakonski zabranjeno, ne smiješ maltretirati druge, pozivati na nasilje, itd... Ta opšta pravila su vrlo ograničena i nemaju veze s politikom.

14. A to što je Reddit generalno ljevičarski nastrojen, to se prosto spontano tako desilo, jer je počeo kao sajt na kome su razni štreberi međusobno diskutovali koji su bili više ljevo nego desno. I sad lijeva strana preovladava, ali imaš i eksplicitno desničarskih subreddita.

Ova naša zajednica je ljevičarska većinom, ali joj to nije zvanični stav, već je prosjek populacije tamo prosto takav.

Ja sam lično nekad iznosio stavove koji su i protiv većinskog mišljenja, pa me nisu banovali ni obrisali komentar. Eventualno sam mogao dobiti dosta downvote-ova.

15. ajd ok daj portfolio kako zamisljas prajm reditovca na protestu protiv zvalavog?

16. pa isto ko i sve ostale. Kad se dođe na proteste svi su pomiješani. Nikom ne piše na čelu "ja sam redditovac"

17. lol, nije tako. Ovi sa redita dolaze ko sektasi u grupi. Bio sam na jednom protestu pored njih. Sektica bukv.

18. bukv leftardi na max, antisrbija, proeu idelogija, vaccina, desničari najgore zlo koje postoji itd itd, anti rujani... sve u svemu horda debila ali neka, protiv žvalavog su ustali i gejevei i braća ciganji.

Nije se diglo još samo ćaci sveštenstvo a ni Srbi iz srpske u globalu.

19. Čuj sad to. Prvo otkud znaš da su reditovci?
    Nisam primijetio da se na reditu ljudi ortače uživo i organizuju u neke grupe.

20. ofc da znam jer je primarno pumpanje krenulo odatle, posle narod preuzeo i ovi nestali izgubili se u masi haha

istim putem su krenuli i sorosevci preko "bravo" i "sviće" nvo organizacija

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.