Добро јутро, Српска републико!

1. a doncic im dobar, koju su to kerine leptejebo

2. Послаћемо Павла Бихаљија да ослободи БОСНУ!

3. Uuu bihalji ozb igrac uci ce sobota na konju

4. Znam ovog lika...baš daleko može da baci kamen i iz Srbije je, barem ekavski priča

5. da mu se sredi pravo glasa samo reciprocitet ko u areni

6. A kod jovora, u onom sitcomu koji zive

7. napad na dodea je napad i na kirka da se razunemo ustani ameriko podrzi dodiksona klanja ti se srpska

https://pbs.twimg.com/media/G06F4mcW8AA2E6z?format=jpg&name=small

8. "Pročitao sam medijsku izjavu mog prijatelja Dragana Čovića iz hrvatskog naroda. Kaže, Republika Srpska, kao, nema predsjednika. A ja mu kažem: slažem se da Herceg-Bosna nema predsjednika i da ga treba izabrati. I to je moj odgovor", izjavio je Dodik.

Počelo čmarenje hrvatima, to je taj republikosrpski velikan

9. pitanje je samo koliko bi jovorovih ćivota bio u stanju da proda samo da ostane na vlasti

10. Čarli Kirče, Srpska ti kliče

11. Trebalo je ćirilicom da napišu
    Чарли Кирк

12. Da ti znaš kakvo je ovo budala bezobrazna...inače prvo bio u muslimanskoj stranci pa je postao konvertibilna Srbenda

13. mi smo zaslužili sve bombe devedesetih, a ne vi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.