Cara bolan, eto ti tu EU, nadomak Kikinde, volti u Rumuniju, volti u Mađarsku, znaš kako je tamo, vidiš da nema nikakvog raspada, dapače. O čemu ti pričaš?
Znaci kad udjes u eu duvaces frulicu kao i sad, nista ti to ne menja. Imas pun k stranih firmi u srpskoj i sad i sta se desilo. Tako ce da bude i u perspektivi jer ocekujes neko drugi da ti vodi ekonomiju
Nista mi nisi odgovorio, ja kazem da je poljacima valjala. I naši idu u njemacku decenijama pa nismo na nivou poljske? Ocigledno da im je taj savez pomogao ma kako mi na njega gledali
Dobro je došla EU generalno istočnoj Evropi, a bome i "braći" 'Rvatima.
Samo im zamjerim što im ne lijepe malo više packe zbog Tompsona.
Brate mili koja muka natjera 500.000 ljudi da ga slušaju u 2025. godini.
Kad je raspala što idu svi u nju da rade?
https://www.youtube.com/watch?v=u5N8KrC_UkM
evo kako su se Poljaci raspali
Cara bolan, eto ti tu EU, nadomak Kikinde, volti u Rumuniju, volti u Mađarsku, znaš kako je tamo, vidiš da nema nikakvog raspada, dapače. O čemu ti pričaš?
idiote pricam o organizaciji a ne pojedinacnim drzavama.
Kad odes u njemacku ne kazes evo idem u eu da radim, isto vazi i za poljsku.
osnove jebene. Idu ljudi i u nemacku, idu i u rusiju, idu u rvacku, idu i u srbiju
tacno se iznerviram kad se udje u ove eu matrice i krene poistovecivanjem oraganizacije sa pojedinacnim drzavama
nidje veze
idu tamo gde imaju bolju priliku, i bugarska ti je u eu pa niko ne ide tamo jebeno da radi. I u grcku slabo idu
Oces da kazes da eu nije pomogla bugarskoj i rumuniji ? Pa to bi bile vece rupe od balkanskih zemalja da nije bilo eu
Znaci kad udjes u eu duvaces frulicu kao i sad, nista ti to ne menja. Imas pun k stranih firmi u srpskoj i sad i sta se desilo. Tako ce da bude i u perspektivi jer ocekujes neko drugi da ti vodi ekonomiju
Polska postala ozbiljna zemlja, zasto ? Zato sto je najveci korisnik evropskih sredstava.
Pomogli su i onu eu ako tako gledas, dokle taj infantilni stav kako oni nekoga pomazu bezrezervno.
Poljaci poceli kuci da se vracaju iz svabije, ne idu toliko u tu famoznu eu ciji deo lol
Malo su i u riziku od konfrotacije sa rujanima, jos buljuk eu zemalja se prijavilo da bi slalo vojsku tamo
Nista mi nisi odgovorio, ja kazem da je poljacima valjala. I naši idu u njemacku decenijama pa nismo na nivou poljske? Ocigledno da im je taj savez pomogao ma kako mi na njega gledali
U svakom slucaju si mi jasniji od jovora, njegov vođa ide na uvlacenje kod rusa a eu ga postavila i dupe mu spasavala. Cudna sorta.
Dobro je došla EU generalno istočnoj Evropi, a bome i "braći" 'Rvatima.
Samo im zamjerim što im ne lijepe malo više packe zbog Tompsona.
Brate mili koja muka natjera 500.000 ljudi da ga slušaju u 2025. godini.
Brt dajem veci ulog na da su poljaci pomogli sami sebi
Nisu, pomogla je eu, bez nje ne bi bili ni blizu razvijeni kao s njom
Haha jovor ne prasta tomsona
Dobra evropa pomaye
Dacemo mi njima litijum ima oma sve klastere da pozatvaramo ulazimo zaedno sa siptarima opaaa
Jovora ko da je neko odledio juče i da ne zna šta je bilo u proteklih 30 godina