Добро јутро, Српска републико!

1. Kad je raspala što idu svi u nju da rade?
    https://www.youtube.com/watch?v=u5N8KrC_UkM

evo kako su se Poljaci raspali

2. Cara bolan, eto ti tu EU, nadomak Kikinde, volti u Rumuniju, volti u Mađarsku, znaš kako je tamo, vidiš da nema nikakvog raspada, dapače. O čemu ti pričaš?

3. idiote pricam o organizaciji a ne pojedinacnim drzavama.
    Kad odes u njemacku ne kazes evo idem u eu da radim, isto vazi i za poljsku.

osnove jebene. Idu ljudi i u nemacku, idu i u rusiju, idu u rvacku, idu i u srbiju

4. tacno se iznerviram kad se udje u ove eu matrice i krene poistovecivanjem oraganizacije sa pojedinacnim drzavama

nidje veze

5. idu tamo gde imaju bolju priliku, i bugarska ti je u eu pa niko ne ide tamo jebeno da radi. I u grcku slabo idu

6. Oces da kazes da eu nije pomogla bugarskoj i rumuniji ? Pa to bi bile vece rupe od balkanskih zemalja da nije bilo eu

7. Znaci kad udjes u eu duvaces frulicu kao i sad, nista ti to ne menja. Imas pun k stranih firmi u srpskoj i sad i sta se desilo. Tako ce da bude i u perspektivi jer ocekujes neko drugi da ti vodi ekonomiju

8. Polska postala ozbiljna zemlja, zasto ? Zato sto je najveci korisnik evropskih sredstava.

9. Pomogli su i onu eu ako tako gledas, dokle taj infantilni stav kako oni nekoga pomazu bezrezervno.

10. Poljaci poceli kuci da se vracaju iz svabije, ne idu toliko u tu famoznu eu ciji deo lol

11. Malo su i u riziku od konfrotacije sa rujanima, jos buljuk eu zemalja se prijavilo da bi slalo vojsku tamo

12. Nista mi nisi odgovorio, ja kazem da je poljacima valjala. I naši idu u njemacku decenijama pa nismo na nivou poljske? Ocigledno da im je taj savez pomogao ma kako mi na njega gledali

13. U svakom slucaju si mi jasniji od jovora, njegov vođa ide na uvlacenje kod rusa a eu ga postavila i dupe mu spasavala. Cudna sorta.

14. Dobro je došla EU generalno istočnoj Evropi, a bome i "braći" 'Rvatima.
    Samo im zamjerim što im ne lijepe malo više packe zbog Tompsona.
    Brate mili koja muka natjera 500.000 ljudi da ga slušaju u 2025. godini.

15. Brt dajem veci ulog na da su poljaci pomogli sami sebi

16. Nisu, pomogla je eu, bez nje ne bi bili ni blizu razvijeni kao s njom

17. Haha jovor ne prasta tomsona

18. Dobra evropa pomaye

19. Dacemo mi njima litijum ima oma sve klastere da pozatvaramo ulazimo zaedno sa siptarima opaaa

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.