U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Све патриоте из снаге народа на министарским местима и да процветамо!
nektor da bude prvi podprecednik i da govori dodiksonu sta da se radi. valja se sns rusiti iznutra kad nece spolja maiku im jebem
Е то подпрецедник, па и био је код доде у РС, Јовору се спржио мозак тад, није знао шта се дешава.
Jovor je zagovornik panevropskih propalih ideja i za obaveznu vacinaciju/nauku pa mu nektor ne upada u koncept. Estetski je bliži drugosrbijancima iako ponekad zakmeči za rusofilnim dodeom kojeg jebe neki tamo šmit koji dolazi iz zemlje gde svi naši IDU RADIT A NE IDU U RUSIJU ! ! !
mraaaaale
Plidu, je l' si dolazio? Treba si da se javiš, da organizujemo neko pečenje, rakiju...
https://imgur.com/a/PG50Svm
Dane Srpske u Srbiji su organizovali Hrvati 1995.
Glavni, svašta ti napisa, ako je išta od onog tačno, treba čovjek dobro da se zapita. Ja ti jebi ga, nemam svih tih informacija. Ali samo da ne misliš da sam indoktriniran, prosto baratam sa javno dostupnim informacijama koje imam. I dalje stojim iza svega što sam rekao. Bio sam spreman podržati i referendum i sve - da su ostali na tom kursu. I to ne zbog Mile, već generalno zbog principa suprotstavljanja stranom faktoru. Ali pošto su oni promijenili ploču, mijenjam i ja. Ako njih zabole za to, onda mogu i ja podržat Blanušu...
P.S. Ovaj komentar poređenja "Dana Srpske u Srbiji" sa Olujom ti je potpuno nepotreban i ciničan.
E vidiš, sve je istina, a ima toga još koliko hoćeš. Ali mi je prosto nevjerovatno da i pored decenijskog praćenja dostupnih informacija, razmišljaš o podršci Dodiku bez obzira na sve.
Elem, ovaj komentar Dana Srpske u Srbiji, i jeste ciničan, jer sam bio na tim danima. To ti je brale parada pijanstva i kiča, za trećerazredna udruženja i tetke koje mogu autobusom doći u Srbiju na jedan dan.