Добро јутро, Српска републико!

1. Ne offtopikujte sendvicari

2. Како офтопикујемо, па рођендан нације битнији од кликс.ба вијести

3. zacuta nam jova pa nece valjda i dode da izda sta se desava

4. Šta aparati. Nisam htio biti ciničan, dok su držali neku priču tvrdu, podržao sam to, jer nisam za to da nam stranci odlučuju o državi.
    Sad, kako se ispostavilo da ipak nemaju realne snage da se tome suprotstave, znači da nisu trebali ni ulaziti u takve vrste akrobacija koje bi dovele do takve presude, itd, i time destabilizovati Srpsku, i praviti neki, manje-više cirkus.
    Ono što mi je žao što će bilo ko novi, znači ipak morati slušati šta kažu oni odozgo.
    Ali ima načina tome da se suprotstavi, a to je pametnom politikom, a ne glupim inaćenjem.
    Nama je sve zagarantovano Dejtonom, i u okviru toga imamo sve što nam treba.

Onaj Blanuša se čini kao solidan lik. Nije poznat, ali je profesor elektronike, teško da je glup. A čuo sam i da nema nekih afera. Tako da on mi se čini kao najlogičniji izbor. Nema logike podržati one koji su i doveli do ovog cirkusa. Sad se ukazala prilika da se izabere neko odmjereniji i normalniji.

5. zacuta nam jova pa nece valjda i dode da izda sta se desava

Ganjam neke nauke, pa sam sebi uveo zabranu interneta, dok se ne ispuni dnevna kvota.

6. dok su držali neku priču tvrdu, podržao sam to

dobro el ti bar za sekund nije bilo jasno da je sve farsa. covek je platio kaznu sudu koji ne priznaje haha

vrv se nagodio da bar sacuva imovinu i da se sprovede kontinuitet vladavine sto si i sam potvrdio ovim:

Ono što mi je žao što će bilo ko novi, znači ipak morati slušati šta kažu oni odozgo.

onaj ko postavi vlast u koloniji taj je i menja po difoltu

7. Nije mi bilo jasno. I početkom godine su kao trebali da ga hapse, pa nikom ništa, iskuliro ih. Mislio sam da je možda uobzirio to da nema ko ovdje silom da nametne nešto, jer ni ovi iz Sarajeva, a ni EUFOR neće da rizikuju sukobe sa našom policijom. I da ga je sva opozicija podržala u referendumu i bojkotu izbora, to bi se možda i moglo izgurati. Oni ako bi izabrali nekog svog kandidata dopisnim glasovima, to se na terenu opet ne bi pikalo. Ne bi imao lelgitimitet, a naša policija bi stala iza Dode... Međutim pošto opozicija nije podržala, onda je i on skonto da mu je previše rizično da dalje eskalira. Jer i ako ne bi mogli silom ovdje napraviti smjenu vlasti, mogli bi mu mnogo otežati život, pucat razne penale, donositi nove presude, itd... a to bi sve kad tad došlo na naplatu. Mogao bi se inatiti još neko vrijeme, ali dočelalo bi ga to kad tad, kad siđe s vlasti. Tako da možda i nije bila 100% farsa. Možda su i oni očekivali 90% ovakav ishod, ali su sa onih 10% htjeli ispipati teren, među opozicijom, stranim faktorom, javnim mnjenjem, itd.

8. misljenja sam da međed dosao do tacke gde vise ne može da hendluje, nesto ko tadic/djindjic ekipa pa su vruc krompir uvalili halavim naprednjacima. Dode je zapadni parazit koji se nikad ne bi ovako dugo zadrzao da nije preuzeo nacionalnu realnu retoriku iako ne bi 100 maraka potrosio na nju.

Dodatno ne bi cudilo da je dodik jos jedan od aduta za prodaju kod zvalavog i konacnu finalizaciju avnojevske raspodele

9. Nama je sve zagarantovano Dejtonom, i u okviru toga imamo sve što nam treba.

nebitan koncept, 99 je pregazeno medjunarodno pravo..ili ovo oko ukrajine. Može radi ko šta oće

10. Ali Dejton je njihovo međunarodno pravo. Malo teže idu na ono što su sami napravili.

11. u stvari od 45e na ovamo se konstantno jebe medjunarodno pravo sa pozicije cionisticke moći kako kroz jevrejsku tako i kroz imperijalističku priču koja je sinonim bukv. Sad kad je doslo do nekog polariteta odma krenulo kmecanje na sve strane.

Dodik je govno/spekulant koji da srpska ima malo pameti prvo bi resila tog medjeda sa petardom u guzici. Al jok, vole se jovori rvati sa njemcima pa makar im i mazga bila bila kapiten

12. Ali Dejton je njihovo međunarodno pravo

pa popljuvali su ga sa ovim smitom de rujani kinezi ko vec nije dao podrsku za nelegitimnog predstavnika.

I oko kosova si imao 1244 al onda briselski, francuski... kuvanje zabe bukv. Unitarna bosna u ukupnom konceptu podrazumeva sarajevo kao centralu. Ako ti nesto nije jasno posmatraj kosovo. Isto ceka vojvodinu. Zato i namestaju fejkere kao sto je medjed i kupuju vreme dok ovaj majmun sa svojom klikom pljacka narod za licne interese.

13. uzmi samo zvalavog, da li je rec rekao oko cele situacije oko šmita itd. Naravno da nije jer je globalisticki igrač kao i međed ali na nesto visem nivou zbog prirode situacije.

Da li je jedna zvanicna rec iz Srbije u odbranu medjeda stigla lol

14. Da ne ispadne da samo zajebavam Jovora.

Dodik je čisto američki igrač bio do 2007. godine. Tada je otkazao saradnju sa NDI (nacionalni demokratski institut, američka nevladina organizacija uspostavljena za vrijeme Reganove administracije za uspostavljanje Vlada u zemljama trećeg svijeta). Okrenuo se Rusima (oni su imali interes i geopolitički, ali i kriminalno finansijski) jer je trebalo uspostaviti ono što je obećao amerima, a to je unitarna BIH. NIje baš posve zeznuo Amerikance jer jer malo po malo prenosio ovlašćenja na nivo BIH. Kako je vrijeme prolazilo razvijala se ogromna hobotnica kriminala sa enormnim novcem u igri. Tu ne govorim o šibicarenju i krađi narodnog novca putem sistema javnih nabavki. Prije svega radi se trgovini narkoticima, trgovini ljudima, trgovini oružjem, trgovini akciznim robama kao što su cigarete i ostalo.
    Sva priča oko pozicije i opozicije, političkih prilika u RS i BiH je samo celofan za ovu kriminalnu imperiju koju je stvorio trio Dodik-Izetbegović-Čović. Da ne bude zabune, u toj priči učestvuju i političari iz Francuske, Mađarske, Slovenije, Rusije, Azerbejdžana, Turske, Crne Gore, Litvanije, Hrvatske, Srbije (nisam rendom pobrojao države). Na ovo sve treba dodati ulogu visokog predstavnika u BIH - i on hoće dio kolača! Dodika je Šmit zadržao na vlasti, jer mu je obećao dio kolača. Nešto mu je i dao u avans, ali ostatak nije, kao ni redovno učešće u prilivima novca od kriminalnih aktivnosti. Incko se tu bolje snalazio jer se zadovoljavao manjim iznosima - bolje reći, jedan dio sistema pljačke države putem carina je uzeo je sebi, dok se Šmit ponaša ko slon u prodavnici stakla. Prethodno navedeno je imalo za posljedicu disciplinovanje Dodika putem suda BIH. NAravno, to možda i ne bi tako relativno lako išlo da za te akcije nije bilo debele podrške u Dodikovim redovima (na neki način Dodik je sam to isprovocirao jer više nikom nije vjerovao i uvukao je sina u politiku).
    Sad se čeka usitnjavanje političke scene po crnogorskom scenariju, a šta će biti s narodom nikad nikog nije bolio kurac. Doduše i ne treba, na jednom istaživanju iz jula koje sam imao priliku da vidim 67% ljudi u RS se izjasnilo da je zadovoljno finansijskim statusom i stanjem lične imovine, dok je na istom istraživanju oko 70% ljudi reklo da prihvata korupciju kao nešto što se ne može promijeniti.

nastaviće se....

15. na jednom istaživanju iz jula koje sam imao priliku da vidim 67% ljudi u RS se izjasnilo da je zadovoljno finansijskim statusom i stanjem lične imovine, dok je na istom istraživanju oko 70% ljudi reklo da prihvata korupciju kao nešto što se ne može promijeniti

pa kacu svi korumpirani i podmitljivi lol. Sad jebiga ko se kako snađe znoooš

16. inace politicki dodik > zvalavi jer međed nije totalni pizdek ko ova blerova kujica

medjutim ovo sto je otrcao kod zvalojzija ga je bacilo u total kanal i zasluzije totalni prezir od ove strane drine jer samo moron ne vidi da kako je prodao kosovo tako bi prodao i bilo sta drugo

17. Значи да гласамо за Додика на предстојећим изборима :DD

18. dode premier sarovic presednik

19. kakav bi to hajp bio za jovore i ekipu, mogao bi dode da napumpa sns na max da skoci rejting

a sarulja za presednika jer samo on moze da srusi zvalu u direktnom obracunu a presednicka funkcija je ionako samo protokolarna ordenje i to

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.