Prijava

Мажестик, возио сам Ђулијету скоро. Италијански дизајн је н е п р е в а з и ђ е н, тако је удобно и пријатно унутра, стварно ауто са душом. Алфа ти је Ферари за сиротињу.

Да Мујо, али се не препоручује редовно конзумирање циганске крви, јер после неког времена почнеш да нехотично крадеш крем-бананице.

УСКОРО ЋЕ ФЕБРУАР А МЕНИ КРЗНО НЕШТО НЕ СИЈА ОДОХ ДА ГА ДОТЕРАМ А И КАНЏИЦЕ БИХ ТРЕБАО ДА СКРАТИМ ОДОХ И ПОЗДРАВ
https://m.youtube.com/watch?v=mpRpP7TZGRY

Мачче какав ти буде осећај док пушиш курац? Јел се лепо или понижено можда осећаш мислим како то иде

Па питај кеву, сељачино

Не спомињи ми мајку могу увек да те нађем сети се тога

Баш читам ову претњу чопору, ево ти наше реакције!
https://i.etsystatic.com/8790043/r/il/eb9a99/1443723605/il_570xN.1443723605_c092.jpg

Ја сам овај сури што долива вино. Домаћин!

Ма ајде богати пушти како Србијанац па домаћин. Та све сте ратове изгубили

У ствари, није вино... ;))

Источићу ти крв на цревцету као расол из каце. Убедљиво си највећи идиот икада на сајту, после Расног дабра.

Али како лепи кад си ти највећи морон који је икад прошао кроз овај форум. Мислим ти си мени драг управо због те врцкаве глупости, неупућености и морбидног понашања. Знаш, подсећаш ме на оног фиктивног лика Чомбе се зове, ако си гледао ону серију на Б92 је била.

Буљсоне, Буљсоне.. Немам ја воље да се разрачунавам са пајсерима твог ранга. За тебе важи она "не расправљај се са будалом, одвући ће те у своје блато и довршити искуством" (вероватно мислиш да је ово нешто похвално, што је још један плус твом имбецилизму). Ти си тај због ког одлазе људи са сајта, ено видео сам Реме покушава да води конструктивну дискусију, а ти упаднеш и напушиш га курцем и то отприлике буде твој максимални допринос у свакој дебати која се овде отвори. Форум је за сенаторе, ти ниси чак ни роб неког трећеразредног патриција. То што радиш, и оно што твоја мама ради, то заиста није лепо

Ја сам веома елоквентна и начитана особа и као такав редовно доприносим форумској дискусији. Ремеа, Сантјага?, ако мислимо на исту особу само понекад пецнем зато што сам због његових лажних оптужби био зарадио бан на 20 дана. А што се тебе тиче редак си примерак потпуно ментално празне особе, контам да не знаш да читаш а да није наглас. И тебе брате кад виде наше жене просто се избезуме од такве појаве поремећености и неукости тако да се одлуче да не рађају децу. Сходно томе, ти си један од разлога зашто имамо негативан природан прираштај. Кад би нам елементарно образовање људи, у корист тога да не постану баш потпуни мачци у чизмама, био приоритет, мислим да младим женам ни рађање деце не би био толики баук. Друштво од тебе нема никакву корист, само седиш за компом и трошиш кисеоник у оваквој кризној ситуацији озонских рупа. Како год, био би барем основ културе да не спомињеш туђе мајке, сестре, тетке, таште. Сада да смо напољу вероватно бих те провукао мало кроз шаке али чисто из намере да те научим лекцију која налаже да иако си ретардиран дечко не може баш све да ти се прогледа кроз прсте.

Ма само нека си ти мени жив и здрав. Срећна Нова Година и Божић!
https://i.ebayimg.com/images/g/uEkAAOSwZJlXNLLJ/s-l300.jpg

BERLIOZ BERLIOZ MOGA KURCA BRZI VOZ HA HA HA

Замисли сад Бохоре кад бих ја тражио бан за тебе због овога. Сећаш се како си испиздео кад сам те зајебао синоћ. Ја ево људски прихватам твоју шалу.

JA SAM PREVELIKI BOHOR SA 3 KRUNE A KO SI TI???
NARAVNO DA PRIHVATAŠ LUDICE I NIJE SHALA XDDD

Ја сам најбољи аутор који се икад појавио на сајту.

Зашто онда долазиш на србијански сајт, ти контрадикторни фактарду?