Lica koja izazivaju zelju za gazenjem po lobanji i uspostavljanjem dominacije

1. Мајстро природно искривљен ХАХА

2. A mozda stvarno jeste ko zna

3. она два морона из марка жвака

4. Zato sto me nervira mnogo s ovuj njegovu facu idiotsku

5. Bad, ti si onaj policajac sto ga je udarao dok su ga hapsili ccc

6. Ја сам онај што га је тукао по гениталијама.

7. Vidim da sam postao prilicno popularan na ovom sajtu, malo malo pa me neko pominje.

8. Маестро за мода.

9. Još da postaneš na Jutjubu, pa da po potrebi svraćaš mene i Plidu da se malo izreklamiramo.
    Sub za sub

10. Koji ce mi to kurac. Prelazim na yt

11. Naravno da se nećemo predstaviti kao vukajlijaši, lol! Haha

12. Sta bi sad voleo da razbijem i sastavim sa zemljom jednu devojku koja se zaposlila ko lekarka u norveskoj i sad misli da je tu neka mnogo velika faca i nervira me i ide mi na zivce da nemogu da opisem koliko.Sigurno se zaposlila tako sto je sirila noge tamo na direktora klinike gde radi.Nervira me sto se pravi kao da me ne poznaje.

13. Tako je to u pocetku
    Kad je otrsis onda ide druga prica

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.