- D- Najednom Olja mi prebaci ruku preko ramena i reče: "Ovaj Zlatko Vujović je opasan fudbaler."
Lolo, znači karala se sa Zlatkom pre govnara.
- DG
Она два педера из Елитних Одреда, онај што трпа Николију (наводно, у пракси капирам да се само трпа у буљу) и онај други. Јесте да Елитни Одреди не постоје одавно, и да се ове две сподобе фала богу не појављују, али су ми опет међу најиритантнијим појавама у историји СрБског народа, морао сам их споменути овде, не памтим кад сам имао толику жељу да поломим пичку некоме с ким нисам ни реч проговорио у животу.
- lbanovan
Зар отај Реља не живи с оне стране Дрине?

поправили сте ми дан овим за Балашевића, тип је толико ђубре да је заслужио да му жена буде ноторна нимфоманка, а капирам да је то једна од најгорих казни која може неког да снађе
иначе, Оливера стварно лијепо изгледа, можда у неким средњим годинама и љепша но у младости, али мислим да је Балаш оним својим пјесмицама могао и бољу пичку постигне врв
- М♦
Zdravko Colic. Peva pesmu: “ne verujem jaaa u kipoveee” hahaha pa majmune sta ima da ne verujes u kipove izadjes na trg vidis kip, pipnes ga itd glupost jako velika sigurno najgluplja muzika ikada barabar sa bajaginim tekstovima

Mislim da ide uz temu.. bič slep!
https://www.facebook.com/380269502369784/posts/783296212067109/
- MОна два педера из Елитних Одреда, онај што трпа Николију (наводно, у пракси капирам да се само трпа у буљу) и онај други. Јесте да Елитни Одреди не постоје одавно, и да се ове две сподобе фала богу не појављују, али су ми опет међу најиритантнијим појавама у историји СрБског народа, морао сам их споменути овде, не памтим кад сам имао толику жељу да поломим пичку некоме с ким нисам ни реч проговорио у животу.
Alo brt Vladimir Matović je GOSPODIN, nemoj da si nemač pojma takav.
- b
https://i.imgur.com/rfEvG2g.jpg
hahaha kakva crna lepota, ali bukvalno ne postoji aseksualnija i vise ereksn kiler osoba na ovoj planeti (mozda sandra bulok)
- DGAlo brt Vladimir Matović je GOSPODIN, nemoj da si nemač pojma takav.
Капирам да се јебеш у дупе.