Lica koja izazivaju zelju za gazenjem po lobanji i uspostavljanjem dominacije
  • Petar Pan Pezo$

ma lepa, al ima neku harizmu sva je neka mila kontam da zaludjuje muskarce da ne znaju de udaraju i da je svesna toga

usla u 7. deceniju jbt

• Мулти

хахах трактористо зашто не ставиш мачвана на аватар то је ваш облик главе

• Skočimiš

Lice i guzovi mrtva trka.

• Мулти

то је већ ствар укуса - неко вози мотор неко вози трактор

• D

- Najednom Olja mi prebaci ruku preko ramena i reče: "Ovaj Zlatko Vujović je opasan fudbaler."

Lolo, znači karala se sa Zlatkom pre govnara.

• DG

Она два педера из Елитних Одреда, онај што трпа Николију (наводно, у пракси капирам да се само трпа у буљу) и онај други. Јесте да Елитни Одреди не постоје одавно, и да се ове две сподобе фала богу не појављују, али су ми опет међу најиритантнијим појавама у историји СрБског народа, морао сам их споменути овде, не памтим кад сам имао толику жељу да поломим пичку некоме с ким нисам ни реч проговорио у животу.

• Skočimiš

Relja mi je komšija, ok je tip, i ja sam mislio da je moron al nie

• Skočimiš

Dok Nikolija pa ona ne hoda, ona lebdi nošena svojom umišljenošću

• l
    banovan

Зар отај Реља не живи с оне стране Дрине?

• Скелетор

samo ime Relja budi nekakav poriv za prebijanjem

• Скелетор

onaj voditelj grand šoua, zaboravio sam ime znate svi na koga mislim

• Шерлок

поправили сте ми дан овим за Балашевића, тип је толико ђубре да је заслужио да му жена буде ноторна нимфоманка, а капирам да је то једна од најгорих казни која може неког да снађе

иначе, Оливера стварно лијепо изгледа, можда у неким средњим годинама и љепша но у младости, али мислим да је Балаш оним својим пјесмицама могао и бољу пичку постигне врв

• Thilmo

Onaj, Joca se valjda zove, isto zvezde granda.

• М♦

Zdravko Colic. Peva pesmu: “ne verujem jaaa u kipoveee” hahaha pa majmune sta ima da ne verujes u kipove izadjes na trg vidis kip, pipnes ga itd glupost jako velika sigurno najgluplja muzika ikada barabar sa bajaginim tekstovima

• M

Она два педера из Елитних Одреда, онај што трпа Николију (наводно, у пракси капирам да се само трпа у буљу) и онај други. Јесте да Елитни Одреди не постоје одавно, и да се ове две сподобе фала богу не појављују, али су ми опет међу најиритантнијим појавама у историји СрБског народа, морао сам их споменути овде, не памтим кад сам имао толику жељу да поломим пичку некоме с ким нисам ни реч проговорио у животу.

Alo brt Vladimir Matović je GOSPODIN, nemoj da si nemač pojma takav.

• b

https://i.imgur.com/rfEvG2g.jpg

hahaha kakva crna lepota, ali bukvalno ne postoji aseksualnija i vise ereksn kiler osoba na ovoj planeti (mozda sandra bulok)

• Đoto

Generalno sve osobe sa resting bitch faceom

• DG

Alo brt Vladimir Matović je GOSPODIN, nemoj da si nemač pojma takav.

Капирам да се јебеш у дупе.