ČET/CHAT (dok Kaizen ne opravi onaj zvanični)

1. Usled spema koji nastaje na forumu a zbog nefunkcionalnog četa, otvaram ovu, nadam se, privremenu temu na kojoj možete da diskutujete o svemu i svačemu...ali i da se progonite, vređate i sve ono što jedan čet nudi.

Upozoravam, međutim, da i dalje važe neka pravila i da nema iznošenja priv.informacija, pretnji i neukusnih uvreda na račun porodice, nacionalnih, verskih i ostalih opredeljenja.

Nastavak razracunavanja na drugim, specificiranim temama, donosi ban učesnicima istog a po diskreciji modova.

Hvala i srdačan.

2. Koliko poena je granica za forum?

3. A pa lepo...
    Evo :)

4. Ima vakav čet, isto nit vidiš prisutne, a i moraš da rifrešuješ da bi se pojavili novi postovi....

5. Vratite na 50, pobanujte čika Bulje i to je to. Otvaranje ovakve teme je spem, trebao bi da se samobanuješ malo na 30 dana

6. Трајнујте мачка у чизмама и све његове нискоинтелигентне појаве. Ако се овако настави, нико ни на форум неће долазит због њега.

7. Modovi ne mogu da vrate jbg

8. A znate na derbiju u dete da rešetate

9. Gde može da se vidi ko su modovi?

10. Iz nekog razloga vi ne želite da rifrešujete zvanični čet, obozavate jebeni progon na forumu. Pa evo vam :)

A i možda se Kaizen javi...

11. Hahaha našao sam ne znam da li znate ali Glavni je mod

12. Posljedni aktivni autori i dole na dnu

13. Pa da bila je lepo tema za moljakanje kaizena da popravi jebeni čet, ali neko od modova je tu temu morao da zaključa :-)

14. Video je on sve, autore Giotto...

15. Ima vakav čet, isto nit vidiš prisutne, a i moraš da rifrešuješ da bi se pojavili novi postovi....

16. Profe, a koja je fora sa ovakvim tvojim arogantnim ponašanjem, mislim nije da me pogađa ta tvoja baletanska agresivnost ali u čemu je poenta

17. Kako misliš baletanska druže?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.