Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Usled spema koji nastaje na forumu a zbog nefunkcionalnog četa, otvaram ovu, nadam se, privremenu temu na kojoj možete da diskutujete o svemu i svačemu...ali i da se progonite, vređate i sve ono što jedan čet nudi.
Upozoravam, međutim, da i dalje važe neka pravila i da nema iznošenja priv.informacija, pretnji i neukusnih uvreda na račun porodice, nacionalnih, verskih i ostalih opredeljenja.
Nastavak razracunavanja na drugim, specificiranim temama, donosi ban učesnicima istog a po diskreciji modova.
Hvala i srdačan.
Koliko poena je granica za forum?
A nula...
De si :)
A pa lepo...
Evo :)
Ђесте
Ima vakav čet, isto nit vidiš prisutne, a i moraš da rifrešuješ da bi se pojavili novi postovi....
Vratite na 50, pobanujte čika Bulje i to je to. Otvaranje ovakve teme je spem, trebao bi da se samobanuješ malo na 30 dana
Трајнујте мачка у чизмама и све његове нискоинтелигентне појаве. Ако се овако настави, нико ни на форум неће долазит због њега.
Modovi ne mogu da vrate jbg
A vratili bismo rado.
A znate na derbiju u dete da rešetate
Gde može da se vidi ko su modovi?
Iz nekog razloga vi ne želite da rifrešujete zvanični čet, obozavate jebeni progon na forumu. Pa evo vam :)
A i možda se Kaizen javi...
Hahaha našao sam ne znam da li znate ali Glavni je mod
Posljedni aktivni autori i dole na dnu
Pa da bila je lepo tema za moljakanje kaizena da popravi jebeni čet, ali neko od modova je tu temu morao da zaključa :-)
Video je on sve, autore Giotto...
Profe, a koja je fora sa ovakvim tvojim arogantnim ponašanjem, mislim nije da me pogađa ta tvoja baletanska agresivnost ali u čemu je poenta
Kako misliš baletanska druže?