Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sto da se svadjamo, nema potrebe.
Budite dobri...
јесмо
Ja ocem za druge ne znam...
E tako vas volim. Najbolji ste.
vidite šta je pravi mod, samo kaže ”budite dobri” i svi budu dobri
Moram da budem dobar, treba Austrijanca da mi vrate...
Koji nalog?
Moji prvi nalog ovde Austrijanac
moze da mi se vrati ydamoydamo a ovaj da se banuje recimo?
@Turk
Baš si bezobrazan, tebra. Ono, baš.
@Turk @glupane
Tema ne nosi naziv "Tražite odban" nego "Prijavite za ban". Šta? Pritislo pečenje mozak?
zar nije dzozef konrad bio boljin dupli? u obrazlozenju pise turk?
Mislim nije ni bitno, dupli je svakako, ne zalim se nego me vise interesuje ovako
Tacni tako mujo
https://vukajlija.com/recnik/autori/231704
Мачак у чизмама
Mod edit: Nije, ne paranoiši.
Ćao, BLZ, opusti se, tu je Prof:)
P.s Ne razumem, el ti drugari oće da se vrate na Vukajliju ili ti oćeš ponovo da ih rabiš, hehe?
Hoće da se vrate, a i da ih smori pa ipak odustanu, ja svakako neću da ih koristim. Obećavam.
Mod edit: Ovo nije tema na kojoj se traži da se neko odbanuje, pogotovo ne dupli i ostali lajkerski nalozi. Linkovi ka profilima su uklonjeni.
Pa nisu lajkerski i dupli, jbt. Bio sam iskren za svoj dupli. Niste fer.
Jebi se modeditu
Mod edit: :-* https://www.youtube.com/watch?v=Cr0_XrgPLcI
Ovo moderator sme da uradi? Nemojte da se pitate zašto vukajlija propada kad su govna među moderatorima. :)
pazi, ovo ti je vređanje, nedelju dana minimum