Maestrovi tigrovi

  1. Овај Мачак на кога ја мислим не би желио да будеш, штавише увриједио би се што те с њим повезујем сад кад би га даље описивао. Укратко, лик има 5-6 хромозома мање а по сељаклуку у пар наврата подсјећа на тебе.

  2. Sve vasi komentari su prilicno subjektivni.

    Jedni kazi kumara ti je opusten ti si ustogljen, drugi kazu ti si opusten ali kumara ima tremu, treci kazu kul ste obojica cetvrti sranje se obojica. Jedni kazu ja imam jak akcenat drugi kazu kum ima jos gori treci kazu kum ima bolji. Mnogo mnogo mnogo potpuno suprotnih misljenja. Ali ovo je sve bzvz snimano, kad bude bila premijera prvog pravog lepo snimljenog i montiranog klipa, onda cemo najbolje videti na cemu smo.

  3. На моме сте увек добродошли.

  4. Берлиоси, не знам шта да ти кажем. Најпре МЕНЕ назовеш шабанотијем, после каеш да је Мими Караџић глумац. Не знам шта да мислим о теби

  5. А круцијално питање је шта тачно планираш да снимаш дечко? Је ли скечеви неки или о чему се ради? Ако су скечеви а будеш тако уштогљен током снимања очекуј да те доста људи спрда. Не кажем злонамјерно него ми некако дјелујеш као да си под присилом ту на досадашњим клиповима.

  6. Нема од Маестра ништа, дечко не прати моду, фризуру

  7. Докле год се будеш облачио као минхенски конобар нећеш, да тако кажем, јутјуберисати. Шта је следеће, лептир машна преко кравате, мислим стварно сачувај Боже.

  8. Ako pricas o ovom poslednjem klipu on je iz 2015e

  9. Ko je ovaj duh imam utisak da je neko koga sam gotivio

  10. Утисак те не вара, Гамби, готивили смо се

  11. Gamby ja sam isto pomislio lololo

  12. Kad ce taj novi video? Fanovi su nestrpljivi.

  13. Janko izbacuje svaki dan klipove

  14. jel moze jedan vic da vam ispricam dok ne bude klip?

  15. Sve vasi komentari su prilicno subjektivni.

    :O

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.