Maestrovi tigrovi

1. Crnci su metalike.
    Bohor i Pseto nisu, jer to onda ne bi bilo nasilje.
    Maestro je plavusa i dalje.
    Miki crnac koji spasava.
    Msm da prica treba da dobije nastavak. Tipa Boh je srednjoskolska ljubav plavuse iz price, prva ozbiljna veza, upoznaje pseta na Pravnom fakultetu. On je neki docent, stariji, iskusniji. Zaslepela je svetla velikog grada. Lomi se izmedju njih dvojice.

2. Javio se Zap Maestro, kaže da se znoji od svakog tvog posta i da nisi više u njegovoj milosti.

imas li ikakav dokaz za to

3. ajde ne seri sad i ti

4. cikaro zasto gasis live i gde je kumara

5. hocemo live sa kumarom

6. Ima i dalje, ali je irelevantno, preneo sam tamo sve.

7. Jedino sto je vezalo Maestra i Thilma je bio taj trol ponekad i ponegdje ali su inace strasna suprotnost. Thilmo ne jebe zivu silu, od Pseta do Peza sve zivo napusava ali je aktuelan godinama, od one teme "Afera Thilmo" (tako nešto) do dan danas.

8. и зашто је банован запата космо бебо ја својим угледом гарантујем за тог момка одбануј га плз

Ja sam se od ovog posta oznojio od transfera blama,ali je u senci Maestrovog blam posta.

9. Dobro ajde, sta cemo sad? Odustajem od jutjuba, povlacim se sa vukajlije itd, jel to treba?

10. Nemoj napuštati Vukajliju bez podužeg posta, idu ti fino.

11. Dobro ajde, sta cemo sad? Odustajem od jutjuba, povlacim se sa vukajlije itd, jel to treba?

ne, nego da pokažeš da te apsolutno ne interesuje tuđe podjebavačko mišljenje, prihvatiš opravdane kritike i uvažiš konstuktivne predloge pa da kreneš punom parom u svojoj nameri s kumarom svojim u viral

12. Маестро ♦
    Dobro ajde, sta cemo sad? Odustajem od jutjuba, povlacim se sa vukajlije itd, jel to treba?

Ne! Ovo je već jako smorilo sve. Glupo je jer su sad svi protiv tebe i ovaj način je nešto najgore što se može videti na sajtu. Nije prvi put da se ovakvo nešto dešava. Valjda će da prođe do sutra. Ne želimo da sad plahovito batališ nešto na čemu si realno dugo radio i po pitanju čeka imaš i dobio si upotrebljive ideje i sugestije. Takođe, jako je bitno da prestaneš da pretiš ljudima i psuješ majke, jer tako se plašim da će se ova (čak i meni) neprijatnost ponoviti. Tako je na sajtu oduvek bilo. Sad su svi provalili šta ti je kriptonit i što se više ljutiš na to, to će te više podjebavati. Čak ne moraš meni da veruješ na reč, dovoljno si dugo ovde da znaš kako stvari funkcionišu.

Malo pristojnosti s tvoje strane će ti svakako pomoći, ne samo ovde, no i u privatnom životu. Ništa ne može na silu i na jebanje majke. Mislim da to nauči i klinac od 15 godina a ne zreo čovek.

13. Kaže prov da izađeš iz blata jeban od crnaca i zakrpiš helanke. To stoji u tekstu.

14. maestro je novi rasni

15. maestro izdrzi sad i provedi ostatak zivota kao sampion

16. Izdrzi psetovo lupanje dandara i budi dobar sluga.

17. thilmo, napadas maestra jer je lepsi od tebe i ima vise kinte

18. Jel stvarno spominjao nečije majke?

19. na prethodnoj strani svima jebe mater ovde

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.