Maestrovi tigrovi

1. Pitaj pseta da li sme Maestro da ti odgovori,nemoj se obracati direktno Maestru,zato sto je to uvreda njegovom gospodaru.

E, čuo sam se sa Ps-om sada, završio čovek na gastroenterologiji u urgentnom, morao Tomica Milosavljević da mu vadi Maestra iz bulje, gronik se zaglavio, bilo mučno. A šatro stručnost ispred politike, jebao ih G17+. Javlja detalje kasnije.

2. u brate, mislim da će tema uskoro morati da se zaključava jebiga. Ovo je iskreno krenulo u jako ružnom pravcu.

3. koliko ste glupi i jadni jebem vam mater jooooooooj

4. nedaj se maestro REPUBLIKA SRPSKA je uz tebe

5. hahah brate ne znam da li cu moci ikad vise da procitam mickey savage negde a da ne pomislim na onu alegoriju o crncima

6. Kad uzmem da mazem govnima remea onda dodje kosmopolita i kaze ''e ne mozes tako da se ponasas preme remeu moras da ga postujes ipak je to reme'' a kad ja kazem ''necu nikad postovati pickicu remea al postovacu npr bohora i pseta'' onda bude aaaaaa picka jadnik hahaha

7. u brate, mislim da će tema uskoro morati da se zaključava jebiga. Ovo je iskreno krenulo u jako ružnom pravcu.

Miki nežni crnac ♥

8. ma da brate kosmopolita za svakog drugog clana vukajlije ima moralni kompas pusti je

9. Не мош тако у животу, љутиће се ови остали што не могу да ти лупају те дандаре у пренесеном значењу.

А као да не капираш да су дандаре од кога год да долазе ипак дандаре, врло је фендерасто то што износиш у своју обрану.

10. a ne mogu ja s njima kad sve izvlace iz nekog konteksta, poenta je bila da su mi tri coveka govorila da sam majmun: pseto bohor i reme
    za dvojicu sam smatrao da su lobanje i da njihovo misljenje necemu vredi a za treceg da je retard
    danas ta dvojica ako mi kazu "e maestro lose ti je ovo zbog toga i toga'' saslusacu
    treci ako mi kaze ''maestro lose ti je ovo'' reci cu mu aj skloni se debilcino.

reme pokusava ovde da mi lupa neke virtuelne dandare a ja mu kazem da je premekan da bi to radio, nzm kako ne kapirate, glupi ste

onda sam glup čoveče jer ja nikako ne mogu da utuvim sebi u glavu kako neko uopšte može sebi da dozvoli i to još neku vrstu selektivnog lupanja dandare na internetu od strane osobe ili osoba koje ne poznaje lično, ništa više.

11. Miki, ko su u priči Pseto i Bohor? Molim te apgrejduj, ne ide bez toga.

12. мало је оверкил 10 на једног али ко сам ја да вас зауставим

13. bohor pseto i mickey savage su svi crnci a maestro je mlada plavusa bujnih grudi koja dzogira po blatu tek napunila 18
    bar sam ja tako shvatio mada mozda ima vise tumacenja viseslojno je to delo

14. mada ne znam koliko ljudi je tacno potrebno za gengbeng mozda i vise od 3

15. и зашто је банован запата космо бебо ја својим угледом гарантујем за тог момка одбануј га плз

16. Maestro post o lupanju dandara je presmesan, nebitno da li smo ga izvukli iz konteksta ili ne, isto kao sto su remeu izvukli iz konteksta "ko poslednji izadje nek ugasi svetlo", pa se to spamuje ovde uvek

17. Pa ne, Miki brani Maestra od crnaca (ljudi na temi). A Maestru ne bi smetalo da su umesto crnaca Bohor i Ps. Valjda, koliko ja kapiram.

18. MultiChipmunkED
    и зашто је банован запата космо бебо ја својим угледом гарантујем за тог момка одбануј га плз

e nisam ja banovala, a ne skidam tuđe banove. nisam sigurna šta je uradio, verujem da je poludio nešto opet
    ja ga volim mnogo, al dešava mu se da poludi pa mora da se ladi malo

19. Javio se Zap:

Maestro, kaže da se znoji od svakog tvog posta i da nisi više u njegovoj milosti.
    Kaže, imao dobru volju, i da gleda te klipove i da da savete ako može, i da izreklamira negde ako može, ali nakon ovog nastupa ne.

edit: I brat Prov je bogotac.

20. Bohor i ps su crnci koji mu lupaju dandare pimpecima ako sam dobro shvatio

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.