Maestrovi tigrovi

1. Wtf sto mi prekinulo i nece da pusti vise..

2. Okupiti 20 ljudi je sasvim solidno, to je pola aktivnih sa sajta

3. drago mi je sto smo se vratili na pravi put

4. propustio sam Prova :(

5. budem li video jos nekog da banuje na ovom kretenskom sajtu za takva sranja i psovke obrusicu se na vas kao munja.

nego apropo ove price za dandare, izvini, iako nikad ne kazem izvini kad hocu nesto da kazem, ali poznavajuci ljudsku psihologiju moram da kazem da se onaj post nikako nije odnosio na VIRTUELNE dandare, to si dodao adhok kad si video da je ispalo presisasto i muzeljubnicki nekako to sto si napisao, da ne kazem robovski...
    jer i post si poceo tako sto si hteo da stavis do znanja da u periodu kad su stvarno neki hteli da te klepaju i uzivo tu su prednjacili ps i boh i kako kazes reme, za ove si se uverio da su zajebani i da bi te stvarno nalupali, ali videvsi sliku od remea zakljucio si da on definitivno uzivo ne bi mogao nikakve dangle da ti lupa....znaci ubedjen sam da se post 100% odnosio na fizicko lupanje dangli i maltretiranje, nista virtuelno...
    a vrlo je zenstveno zakljucivati na osnovu izgleda dal neko moze da te nalupa....i to odaje ULICNO neiskustvo, vrv nikad nisi bio propustan kroz sake od likova koje si podcenio na osnovu izgleda, a i ja licno znam gomilu likova jos plus i klincadije koji izgledaju prebedno, prenisko, premrsavo, a biju ko ilije gromovnici....tipa jedino sto bi mogao je da se krbas rukom sa njim pa da ga pobedis jer si kao fizicki jaci, al da dodje do sibanja bilo bi razmazivanje po podu

6. Cim ljudi vide nekoga ko je visi/veci odmah to asociraju sa jaci,naravno nije svako veci uvek jaci od nekoga malog(niti mi Maestro izgleda nesto mnogo veliki)

7. Pročitao sam sve jebate.
    Sad da krenem da branim Maestra ne ide jer se i ja provlačim kroz priču ali prebedno je ovo čoporativno opet kažem ajde sad svi da ga drkamo.
    Reme ovde nije problem imaju direktan okršaj njih 2 nek se jebu kako oće veći je problem masa vas što dobacuje sa strane i podjebava na finjaka kao haha to je baš dno dna
    Ko kad se n ulici biju 4 na 1 i ti utrčiš 5 da budeš uletiš nabodeš lika preko ova 4 lika i pobegneš haha ne jbg

8. i uopšte nisam siguran u to koliko je Proviron iskren u svom pružanju ruke Maestru, Krajišnik je to XDDD

9. Ahhh vracamo se opet na ono, moram demantovati sad pezosa jer mu prica ne pije vodu.

Apsolutno nikakve veze nema ko je visi xD Boh i Reme su tu negde sto se tice fizicke konstitucije, ja sam iste visine ko i oni samo tezi jedno 10 kila, a i jak sam solidno, tako da bi trebalo da sam fizicki jaci od obojice, sto se tice pseta vrvt je visi za glavu od mene ali toliko je mrsav da sam opet ja tezi haha ali nebitno je sve to, istina je ono da visina/tezina ne odredjuje pobednika u tuci, samo sto ovde nije bilo ni o kakvoj fizickoj snazi rec niti bilo sta slicno, nego samo o tome da ne mogu isto da se ophodim prema hipsteru iz busa i istetoviranom liku u bmw-u x5, ne zato sto se plasim ovog drugog nego jer mi je apsolutni kralj (izgleda kao kriminalac a pise definicije na vukajliji haha). A sto se tice RL dandara, nabo bih svakoga ko me fizicki napadne pa taman da mi je brat rodjeni a kamoli neko koga ne poznajem ovako uzivo tipa autor sa vukajlije xD

10. Кад је нови видео?

11. maestro, si poceo, ocemo da lobiramo?

12. Kad ce tacno biti ne znam, sta ce biti rekao sam u lajvu sinoc (nadam se da ste gledali bila je solidna sprdnja na chatu). Uglavnom sve je tu, samo da se ja, kum i gost nadjemo u toku dana (zbog dnevnog svetla) i snimimo, sto nisam siguran kad ce to biti jer sam prilicno zauzet dok je sunce napolju, ali prvi slobodan dan nadam se da resavamo to. To sto ja izblejim ovde od kad ustanem do kad ne legnem nemojte da vas zavara da sam dokon itd, ja to kad imam vremena da udjem, udjem i iskucam post kao na poruku sto bih odg nekome samo 10x duze haha. Imam ja sta da radim, o cemu da mislim i solidan broj problema da resavam, bitnijih od vukajlije i youtube-a

13. Bohore brate lik je sam kriv za coporativno nasrtanje na njega.
    Ali da se ne vracamo, oladila se situacija, Cikarin komentar je svako shvatio kako ga je shvatio i to je to, idemo dalje u novi dan, svako bogatiji za jedno predivno Vukajlijasko iskustvo.

14. Pa dobro sam je kriv ajde da ga pljusnemo govnima dok leži?
    Ne jbg
    A možda sam ja debil koji je Rajdera mrtvog krenuo da brani kad je masa krenula da ga napada tipa jer sam ga ja prvi napao haha veoma čudnovato

15. haha pa picka ti materina maestro, sad sam dosao u Srbiju na kratko da jebem zenu i neku papirologiju da zavrsim, ali kad dodjem letos na duze izmlaticu te ko konja sto sramotis Sabac, pa zvalonjo ovoj dvojici seljacina da se uvlacis, ajde ja razumem da se Labu slihtas on realno u trenutku lucidnosti moze da ti iscupa grkljan jer nije normalan provereno, ali ov sabanima sto gledaju Vendi ispod satre na vasaru... povraca mi se... citao sam vukajliju iz ofa svakih par dana, gadite mi se i ne bih ovde vise obitavao ni trenutka, ali ovo je bilo jace od mene, odjava

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.