mislim ja kapiram da je sabacki naprednjak posebna merna jedinica za bednost, mafija ti jebeno postavi ceo SUP, ucene sve privrednike, puste sa robije najgore kriminalce da prete narodu i opet 10 godina ne mogu da skinu nas zute sa vlasti, stavise svrsavamo im u oko i uvo, ali brate ako je i od sabackog naprednjaka maestra, mnogo je... probija davno probijeno dno
Ево овако Нва, пошто ти је стало до бана. Нек те банују на неки период (7/15/30/60 дана) и а сваки пут када би дошао са свог старог налога да ти се продужи бан??
Praćnuo se šarančić.
Pozdrav prijatelju ako te tako mogu nazvati, nedostajao si
<3 Бомби.
mislim ja kapiram da je sabacki naprednjak posebna merna jedinica za bednost, mafija ti jebeno postavi ceo SUP, ucene sve privrednike, puste sa robije najgore kriminalce da prete narodu i opet 10 godina ne mogu da skinu nas zute sa vlasti, stavise svrsavamo im u oko i uvo, ali brate ako je i od sabackog naprednjaka maestra, mnogo je... probija davno probijeno dno
https://i.imgur.com/KOsyMcd.png
Hahahahah samo ja mogu da vratim bombija na chat <3
Samo imaj u vidu da sam ja clan pokreta slobodnih gradjana a ne naprednjaka ;)
https://vukajlija.com/forum/teme/74177-maestrovi-tigrovi?strana=48#post_3969312
Hahahahahahahaha
Fejd jebeni Bog ima i dalje hak što je Celt pravio hahahahahaha presjajno
vratio se bombas, sad će sve biti u redu
карактер аветињо јели
Хахаха. Аман нва.
је л то карактер је л то борбеност
Имам ја један предлог Нва.
а јел
vuzi, ja sam rekla da je bombas karakter i muškarčina jer je otišao sam, naljutio se, tamo negde 2011 i nije dolazio pet godina ili tako nešto
ne važi za poslednjih par godina odlazaka i vraćanja
хаха па онда је сваки члан карактер и мушкарчина јербо је сајт празан ето ти твоји карактери
samo si ti pička?
то сам ништа друго хехе
Нешто на теми око Црвене Звезде, па га није било 3 године ваљда.
Ево овако Нва, пошто ти је стало до бана. Нек те банују на неки период (7/15/30/60 дана) и а сваки пут када би дошао са свог старог налога да ти се продужи бан??
Хахаха.