Maestrovi tigrovi

1. Ispratiću, Maestro, evo sl put

Podrška, svakako!

2. https://vukajlija.com/ne-da-se-usranom-do-potoka/738690

podrska za mog kuma i njegovu prvu definiciju. podrzite ljudi jednim plusicem

3. https://www.youtube.com/watch?v=4Z9vnYP9XQk

ajmo roast svi, sutiraj, nismo kreativni uopste, plagijatori jebeni :D ha ha ha ha

4. -.-
    -.-
    -.-
    -.-

Jebe nam sad ovo celu koncepciju

5. Pa samo nazovite drugacije sta

6. Hahaha nisu ni svjesni da su sjebali jednog od najperspektivnijih jutjubera

7. Ma ostaje isto boli nas kurac, ovo je IDJ PATROLA, idu kao retardi po ulici i pitaju “jel znas ko sam ja” a mi smo samo Patrola i totalno drugi koncept. Prvi ko bude napisao u komentar “ukrali ste ime od patrole” napisacu cu “nismo znali za idj patrolu kad smo pravili kanal a ti si svakako debil ako gledas idj patrolu pozz”

8. Ма кога боли курац за ИДЈ патролу неку. Терај своје и докле год сте добри и концепт је другачији, сами ћете се намернути као прва и касније једина асоцијација.

a ti si svakako debil ako gledas idj patrolu pozz

Мимо ових типично вукајлијашких антисоцијалних опаски, али то је већ теже искоренити у човеку који је овде оставио младост

9. obavezno kad ti neko kaze da nisi smesan i da smaras i imas trule fore reci mu da ako vec ne razume bolje da ide da gleda kursadzije jer je on taj nivo

10. I da ide da cita strajukg

11. Iskreno, ovo je sjebalo možda i najbolji aspekt Maestrove ideje. Jes da nema veze sa vožnjom, ali bili bi s pravom optuženi za plagiranje.

12. Tuzba veka ; IDJ tuži poznatog jutjubera Dejana Čikaru za plagiranje

13. Ahhahahaha kad me neko ishejtuje kazem “snimi ti pa probaj ako mislis da moze bolje” hahahahah

14. * moju ideju jebi ga

15. Možda sam najsujetniji čovek na svetu haha ahahaha

16. Da li je SAT patrola tuzila IDJ patrolu? Sumnjam

17. jebes patrolu hoćemo live

18. Jedino iz svecane sale veceras da vam pustim

19. nemoj dugo da ostanes, sutra u 7 ujutru kod mene, i idemo za glusce na snimanje prve emisije.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.