Maestrovi tigrovi

1. Ja mislim da ti nisi ustao u 7 od kad si Svetu napustio

2. ok, u 11 se vidimo.

3. Realno ne secam se da sam ustao u 7 poslednjih deset godina fazon

4. Hshahs Gamby radi za strane kompanije s druge strane zemljine kugle u 11 ustaje

5. Hahaha gamby vas popisao jer zivi srpski san. Radi za strane kompanije i spava do 12. I sto je najbitnije, radi ODKUCE.

6. I zna kako da pravilno odbrani tiket

7. Šta vas boli kurac za jebeni IDJ mrtvi...oni su možda PATROLA a vi napišite PATROLLA i ćao.

8. W.A.Mozart → kladionica Mozzart

9. Ukucajte na yt pretragu kanala “patrola” mislim da ih ima 15 i da ih sve boli kurac

10. https://i.imgur.com/jlCwXYL.jpg

sirotinja smo pijemo guaranu i ultru

11. Komsa gotivna glava nek ide on u prvi plan, opusteniji je. Kad cete izbaciti klip?

I kanal stavite u prvi post

12. Javno povlačim svoja inicijalna zapažanja vezana za kumaru. Ipak je u pitanju ozbiljan domaćin i bećar.

13. I dobro je što je tema pročišćena odlaskom kiselih glavica, tako da su na temi ostale samo one bazne.

http://replygif.net/i/104.gif

14. Malo mi se sere od ovog vaganja ko je opusteniji

15. slazem se sa provom, prvi utisak za kuma je totalno prevario.
    kuma za kuma!

16. Đe je taj jutjub nalog?

17. Put je dugacak i tezak, i po meni treba se do jaja posvetiti ovom hobiju koji treba da preraste u izvor prihoda. Nista bez ulaganja od bar 500evra, nista bez detaljnog usavrsavanja adob premiera sa 28 i 25 godina. Tek kad sve to obezbedis mozes po malo da se uzdas u harizmu i to kako vizuelno delujes ispred kamere i jesi opusten ili napet. Na sve ovo, ako si iole normalan i zelis da snimas nesto sto bi ljudi slicni tebi gledali - jebeno se ne mozes nadati previse pregleda koji nose prepoznatljivost kod ljudi, mozda neki novac. opet ako hoces drugacije a normalan si (nas obojicu smatram normalnim ljudima - normi ahhahaha) moraz imato opasnu tolerantnost na transfer blama da snimas nesto sto bi zabavljalo siroke narodne mase. kume sad si bukvalno pre 5 minuta otisao od mene, i mozda nisam izneo sve ovo, idemo do kraja pa kud pukne, nemoj da mislis da ovo sto sam rekao znaci da bataljujem ili da nisam vise zainteresovan za celu pricu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.