Put je dugacak i tezak, i po meni treba se do jaja posvetiti ovom hobiju koji treba da preraste u izvor prihoda. Nista bez ulaganja od bar 500evra, nista bez detaljnog usavrsavanja adob premiera sa 28 i 25 godina. Tek kad sve to obezbedis mozes po malo da se uzdas u harizmu i to kako vizuelno delujes ispred kamere i jesi opusten ili napet. Na sve ovo, ako si iole normalan i zelis da snimas nesto sto bi ljudi slicni tebi gledali - jebeno se ne mozes nadati previse pregleda koji nose prepoznatljivost kod ljudi, mozda neki novac. opet ako hoces drugacije a normalan si (nas obojicu smatram normalnim ljudima - normi ahhahaha) moraz imato opasnu tolerantnost na transfer blama da snimas nesto sto bi zabavljalo siroke narodne mase. kume sad si bukvalno pre 5 minuta otisao od mene, i mozda nisam izneo sve ovo, idemo do kraja pa kud pukne, nemoj da mislis da ovo sto sam rekao znaci da bataljujem ili da nisam vise zainteresovan za celu pricu.
Ja mislim da ti nisi ustao u 7 od kad si Svetu napustio
ok, u 11 se vidimo.
Realno ne secam se da sam ustao u 7 poslednjih deset godina fazon
jebem vas usta
Hshahs Gamby radi za strane kompanije s druge strane zemljine kugle u 11 ustaje
Hahaha gamby vas popisao jer zivi srpski san. Radi za strane kompanije i spava do 12. I sto je najbitnije, radi ODKUCE.
To to
I zna kako da pravilno odbrani tiket
Šta vas boli kurac za jebeni IDJ mrtvi...oni su možda PATROLA a vi napišite PATROLLA i ćao.
W.A.Mozart → kladionica Mozzart
Ukucajte na yt pretragu kanala “patrola” mislim da ih ima 15 i da ih sve boli kurac
https://i.imgur.com/jlCwXYL.jpg
sirotinja smo pijemo guaranu i ultru
Komsa gotivna glava nek ide on u prvi plan, opusteniji je. Kad cete izbaciti klip?
I kanal stavite u prvi post
Kum
Javno povlačim svoja inicijalna zapažanja vezana za kumaru. Ipak je u pitanju ozbiljan domaćin i bećar.
I dobro je što je tema pročišćena odlaskom kiselih glavica, tako da su na temi ostale samo one bazne.
http://replygif.net/i/104.gif
Malo mi se sere od ovog vaganja ko je opusteniji
slazem se sa provom, prvi utisak za kuma je totalno prevario.
kuma za kuma!
Đe je taj jutjub nalog?
Put je dugacak i tezak, i po meni treba se do jaja posvetiti ovom hobiju koji treba da preraste u izvor prihoda. Nista bez ulaganja od bar 500evra, nista bez detaljnog usavrsavanja adob premiera sa 28 i 25 godina. Tek kad sve to obezbedis mozes po malo da se uzdas u harizmu i to kako vizuelno delujes ispred kamere i jesi opusten ili napet. Na sve ovo, ako si iole normalan i zelis da snimas nesto sto bi ljudi slicni tebi gledali - jebeno se ne mozes nadati previse pregleda koji nose prepoznatljivost kod ljudi, mozda neki novac. opet ako hoces drugacije a normalan si (nas obojicu smatram normalnim ljudima - normi ahhahaha) moraz imato opasnu tolerantnost na transfer blama da snimas nesto sto bi zabavljalo siroke narodne mase. kume sad si bukvalno pre 5 minuta otisao od mene, i mozda nisam izneo sve ovo, idemo do kraja pa kud pukne, nemoj da mislis da ovo sto sam rekao znaci da bataljujem ili da nisam vise zainteresovan za celu pricu.