Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
https://vukajlija.com/forum/teme/71707-osveta-drkanjem
Maestro pa verovatno taj klip nije samo pranje jebenih kola,sigurno su se zajebavali dok su to radili,bili smesno i slicno,bilo zanimljivi na neki nacin,mozda pokazali laksi nacin pranja kola i slicno.Kako si ti ogranicem samo,bolje da pricamo sa tvojim kumom,nego sa tobom koji samo trazis tapsanje po ramenu i da se ova tema zove Blitzovi tigrovi.
loooool
prvo izvoli pa pogledaj taj klip pa sam proceni jel bilo sta smesno i zanimljivo
drugo ja ne trazim nista ovde, ne teram nikoga da postuje na temi
trece moj kum gleda na sve moguce nacine da nijednim svojim postom na ovom forumu ne udje u konflikt s nekim, nikada nikoga nece demantovati za bilo sta niti protivreciti, a takav je i u zivotu inace, zato ga i volite, ali nema on tu ekscentricnost ni nadmenost kao ja sto imam, i smatram da bi ceo koncept naseg jutjubovanja izgubio dosta gubitkom tih mojih osobina ili kompletnim odsustvom mene
cetvrto slobodno napravite temu za blitzovi tigrovi ili ovu preimenujte
Magicni video i Joca TF su momci mojih godina
A malo su i mojih
Ajde ljudi sujetu zaboravite i napišite domaćeg jutjubera prema kom imate respekt. Kume računaš se i ti.
Nije bitan respekt, bitni su pregledi.
A jel možeš ovo da mi kažeš stv
https://www.youtube.com/watch?v=G2q1Yq9W4Cg
I šta misliš o izreci stop making stupid People famous
SIME SRBIN
Pfff, tesko mi je sad na ovo da odg. Dnevnjak je izgubio moj respekt, a ostatak yt scene ga nikada nije ni imao. Ostatak yt scene je bez trunke blama prihvatio da njihova publika ima u proseku 12 godina, javno to priznaju u emisijama, prilagodjavaju kontent njima, i meni je to jako jako odbojno. Kako neko ko ima 22 godine svesno snima klipove za ljude od 12 godina. Pricali smo ja i ti o tome, da cemo uvek snimati samo ono sto bi i sami voleli da gledamo na youtube-u. Znaci ako imas 25 godina snimas kontent za svoje vrsnjake, ne spustas se 30 IQ-a nize. Zbog toga je Dnevnjak imao moj respekt dok se nisu politizovali.
Nastala kao bunt prema kardasijanima ali smatram da je danas malo precenjena i cesto upotrebljena u pogresnom kontekstu. Npr ako zazivimo na yt verovatno ce doci neki vukajlijas i reci ovo misleci na mene, a ja npr uopste nisam toliko glup kao sto se smatra na ovom sajtu.
kumara bas solidno forumuje, prijatno me iznenadjuje svojim postovima, brzo se uklopio
pozdrav za kumaru o/
Maestro ne mogu da citam sve ovo jesi resio sta ces da snimas/kenjas?
Jebem ti krušnu torbu gde si pola godine?
kumara nije prvi put na vuki smem da se kladim
Na kanalu smo ja i kum moj (koji je na vukajliji pod nadimkom blitz, pobrao je sve simpatije) i nadamo se neke goste da cemo uspeti da dobijemo i tako uvek imamo ekipu od troje ljudi da diskutujemo o raznim stvarima. Nekad u kolima dok se vozimo (sto ce se zvati patrola) nekad u studiju u vidu podcasta, nekad na lajvstrimu
Dobro bre nego o cemu?
Eto pezos nek vam gostuje malo musko-zenske odnose pretresite
Pa tema ce uglavnom biti prilagodjena gostu, ti i pez ste uvek dobrodosli kao gosti. Pez na temu odnosa devojke i najboljeg prijatelja a ti na temu braka i svastike hahahah