U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
dok sam kucao ovo nisam video prethodne postove.
ukratko slazem se. mi smo kanal koji ce ciniti voznja, podcast i jos neke rubrike koje cemo dodati. nista nece biti primarno
Maestro, jel znas koliko je tim likovima trebalo vremena da skupe tolike debile?
Nije retoricko pitanje, stvarno ne znam. A i zanima me za koliko vremena ti ocekujes tih 30k za vas?
Njima su trebale godine, ali s tim godinama nista nisu unapredili jebeno. Necu to ni da komentarisem, ne znam uopste ni ko su ti ljudi sto su kliknuli subskrajb tim indijancima.
Sto se nas tice, zavisno od kolicine klipove koje budemo izbacivali, tj zavisi koliko se posvetimo svemu tome. Ali mislim da cemo izuzetno brzo doci do 10k suba, za 100 dana recimo.
LOL
Onaj sa kripipastama je bukvalno kopija istog kanala na engleskom,samo prevodi.
Takve je samo usralo da imaju sabove,milioni takvih poput njih nema ni na mapi nigde.
pa nije to bas tiket pa da te usere, ne moze 300k ljudi slucajno da klikne subskrajb pa da te USERE to. Jednostavno je pretanka ova nasa scena na yt da svaka debilcina moze doci do subskrajbera, to mi i uliva nadu da mozemo uspeti
ovaj sa kripipastama najveca sirotinja ikad u etru multimedijalnog biznisa.
miki, po meni suprim neksus je do jaja iskoristio pol poziciju da ga prati 100k ljudi, rekao sebi pun mi kurac vise da snimam kles rojal, daj da uradim nesto konstruktivno - i to i uradio. Jedan jednini podkast mi je delovao ok i pohvalio sam ga, a svaki sledeci mi je zvucao sve debilnije sa pitanjima jebenim novinarskim tipa sta mislis o rialitiju, sta mislis o starletama, jesi jebo crnkinju i to onako zvuci prilicno manijakalno kad pita. sad znam da ce me cikara gadjati govnima ako mu ukazem rispekt za to sto je uspeo da stvori do sada ali stvarno imam rispekt odredjen prema tom liku.
Moze da te usere ako na Balkanu prvi radis nesto sto vec uveliko rade na Zapadu kao onaj sa kripipastama i taj nexus bez harizme.Dok Janko ima harizme mozda ti se ne svidja ali ima ga kako da kazem,kolika god debilcina bio,nije obicna debilcina,da budes zanimljiva debilcina treba harizme.
Maestro, i dalje se nisi mnogo pomerio sa one tačke od pre nekoliko dana. I dalje brojiš dobronamerne i zlonamerne komentare, i tešiš se kako je tu u stvari sjajno za tebe. Zaboravi dobronamernost. Upravo to što toliko išteš savete i milostinju na Vukajliji je manifestacija ozbiljnijeg problema - nesigurnost u sebe. Ne znam koji ti kurac znače dobronamerni komentari, s tim što garantujem da je dobronamernost koju ovde osećaš jako precenjena s tvoje strane. E sad, ovi kanali što si ih okačio, može slobodno da se zaključi da su to sve klinci degeni, s tim što se njima degenizam prašta upravo zato jer su klinci. Ne vidim kako će tebi to da praštaju uzevši u obzir godine koje imaš.
I naravno, isto je problem što ti sebe već vidiš kao gajdu štikliranog naloga na jutjubu koji ima desetine hiljada pratilaca i koji gostuje na Blogomaniji. Tu dolazimo do još jednog problema: nesigurnost uz sebe i nabijeni pritisak za uspehom imaju gotovo nikakve šanse da obezbede uspeh. Ti ipak ovo gledaš kao nešto što će ti u bliskoj budućnosti biti izvor lepe zarade. Drži se za početak vožnje, probna verzija, nabavi neke ribe da se voze s tobom i kumom (to će za početak bar dovesti nas bednike sa Vukajlije), budi prirodan i možeš se nečemu nadati. Stekni rutinu u jutjubovanju i tako će svaki naredni poduhvat biti lakši, a ne da već sad budeš ubeđen kako ćeš imati te i te pratioce.
brt koga zanima da gleda glupave emisije sa tupavim neharizmaticnim gostima de ce oni da pricaju svi ko po sablonu iste stvari i da tripuju neku pamet...i plus sve to na neku vrv jako dosadnu temu
dosadno je to jbg i ima na svakom koraku
ne zivite bas u selu, nego gradic neki znaci ima dovoljno raznih lobanja, ja bi na vasem mestu snimao u kolima svaka epizoda neki zajebani lik iz kraja ili ''zajebani'', lozite ih da pricaju o situacijama koje su imali, kacenju, akcijama, bukvalno budete kao u Ranama vesna trivalic sa onom emisijom....kladim se da bi vam se napaljeni klinci sami javljali da vam dolaze u kola
ja bi pre gledao te legende dvehiljaditih nego da gledam nekog random smaraca koji dodje ustogljen da prica o ko zna cemu
Tesa Tesanovic nema nikakve harizme,ali je kuvan celu deceniju kao lokalni i internet debilko i vec stvorio svoje ime pre emisije Balkan info,znao ga je veliki broj ljudi.
Opet miki preduboko analiziras svaku moju rec, uvlacis me u neke beskonacne rasprave, opet ce neki reme uleteti ovde opet ce sve otici u kurac.
moja poenta:
1) nastojacu da sve odradim savrseno
2) smatram da cak i u slucaju da ne bude savrseno moze doci do solidnog broja suba
3) referenca za to mi je ovaj delic od stotine idiota na yt sto ne da ne rade savrseno, nego ne rade cak ni za dvojku a imaju 300k suba
napisao sam ''znam da su vam dobronamerni saveti'' jer da nisam post bi izgledao ovako
''ej ne serite da mora sve biti profesionalno zanimljivo i spontano, pogledajte ove idiote sto rade neprofesionalno, nezanimljivo i usiljeno a imaju po 300k pregleda''
a komentari bi bili:
''eee majmune glupi mi ti govorimo za tvoje dobro, ovi saveti su dobronamerni a ti ih odbacujes ko te jebe, ne moras ni snimati nek snima kum sam''
Druga stvar, ne istem savete na vukajliji, cak sam ih i odbacivao i zamolio tebe licno da smanjis davanje saveta na ovoj temi ali ne vredi.
O nemanju mog samopouzdanja mislim da je glupo pricati jer sam stao ovde imenom, prezimenom likom i pojavom dok vi svi ostali krijete svaku informaciju o sebi ko zmija noge.
usudicu se provirone da kazem da lupas jebene gluposti i voleo bih da ti ogranicim pisanje na ovoj temi u 150 karaktera dnevno
Petre i ja sam u fazonu ''koga jebeno zanima da gleda goldenita i njegovog caleta kako idu da operu seata u perionici'' pa taj klip ima pola miliona pregleda
Baki živimo u selima bukvalno hahahaha,plus u šapcu od tih lobanja mislim da bi pre neko pokušao da ti klepi reket nego da sedne u pežo 307 i priča javno o kačenjima.
Nikad neću zaboraviti situaciju (mislim da je i čikara upućen) neki lokalni reper i frizer '89 za spot iscimao nekog klinca u gasu tipa' 97, snimili sve, ovaj okačio na yt, nabio nekih 10k pregleda, u međuvremenu klinac ispizdeo (vrv ga neko sprdao)
I zahtevao od ovog da skine spot, frizer nije prvo hteo i onda mu valjda upadali tamo šta li su mu radili pa na kraju skinuo. Epilog priče komedija kad frizer vrda kad objašnjava što je spot skinut i još veća komedija kad sam sreo malog, pitam ga što nema spota, a ovaj besan jer sam verovatno dvadeseti što ga to pita odgovara agresivno "šta sam ja Mali Dugi"
I 100 000 njih je sa istim stavom kao ti krenulo da snima klipove kako pere kola i nigde se nisu pomerili nikada.
Prov: Ako zelis moje savete moraces da izrecitujes u kameru tvoja mama drka svinjama
Maestro: Ipak ne zelim tvoje savete
Prov: Gresis maestro, moji saveti su bili dobronamerni a sad ces osetiti vukajlijasku gnev kad ti dovedem remea profa i kosmopolitu da te rastrgnu na komade
par dana kasnije
Narod: da bi vas IKO jebeno na planeti zemlji gledao MORATE imati dobru opremu, znati da montirate, biti prirodni, biti lepi, biti harizmaticni, biti opusteni, biti prirodni, imati najzanimljivije moguce goste sa najzanimljivijim mogucim temama za razgovor i sve to da bude smijesno da se smijemo ili vas necemo gledati ok?
Ja: dragi narode, znam da su vam gore saveti dobronamerni, napisani u cilju sto boljeg kontenta na nas kanalu ali dozvolite da izlozim svoje misljenje i potkrepim nekim cinjenicama
Prov: Hahahha sta se lozis da su saveti dobronamerni majmune
Pričao sam ti kako je mentalni goldenito nabio subsk. Stanje nije realno uopšte sa tim subsk. I veruj da od goldenitovih 300k je publika do 12 godina
https://www.youtube.com/watch?v=nLcCks0q8m8&t=210s
anonimni vukajlijas misli na ovog verovatno hahahah
Prim aut ima neki Podcast domaci, nemaju po 400 pregleda, ja dok radim pustim to u pozadini, inače puno manje sudim ljudima, kum kas bi to sad video, rekao bi da su truljani, ja po nešto pametno čujem i meni svakako bolje nego da mi piči u pozadini goldenito. Dalje npr Hrvatska tribina sportski neki kurac, voditelj jedan jezivo mi odbojan, al volim da čujem razne diskusije na temu sporta pa pratim. N I Š T A N I J E C R N O B E L O. I ništa nije isključivo.