Maestrovi tigrovi

1. Gde si ti, tu su svi - maestrovi tigrovi

2. Proucavao sam malo Goldenita, klinac nije naivan kao sto izgleda, prenamazan je za svoje godine.

3. Fin je mali, nije tatin sin ko Nugato npr. Volio bi da uzme neke pare masne od jutjuba

4. Ima i onaj vas "deste ste drugariiiii" gotivan je djecak al je iz kruga dvojke

5. Jel me ovon navlačite polako da zapenim da je goldenito debičina, pa da me krenete mazati govnima da uradim nešto sa svojim životom pre nego kažem da je lik sa 350k suba degen

6. Prevejan je klinac obrazlozicu ti sutra

7. Odbija mi poziv sad mu miki bff

8. Ahhahahahha nmg sad da pricam idem da spavam opet ustajem u 6

9. И шта, још није снимио свој сингл? Пустио сам оно са кумом и после 10с угасио јер лик само курац курац курац му у уста.

10. Cuo se sa mikijem za laku noc sad ne moze da prica jesi vido ti to kume

11. Nemoguce laki, bas slabo psujem

12. eno ih dopisuju se na cetu kume, a za tebe nema vremena, kao ide da spava ccc

13. Opet nema klipa da se pogleda naknadno prilicno sam razocaran

14. Poštovana gospodo, pre svega hvala na prijatnoj dobrodošlici, ovde sam upao preko neke da kaže čovek kurčeve veze, i nisam proteran kroz toplog zeca kao što većina novajlija bude koliko mogu primetiti. Gotivna mi je ova zajednica i veoma interesantan taj sistem hijerarhije. Zadnjih par stranica ovde su nešto najkancerioznije što sam pročitao duž interneta (moram priznati da sam prilično slabo obitavao na ovakvim mestima gde ljudi putem weba vrše interakciju, neki maksimum su mi bili b92 komentari i po neki yt komentari). Ovo se pretvorilo u nešto gde mi nije jasno jeste mrtvi ozbiljni ili iz ogromnog trola ložite čikaru, pitate za klipove i učestvujete u celom da kaže čovek projektu. Jebeno ne može mali buljavi lik goldenito igde da se analizira pod ozbiljno. Slušao sam večeras nešto malo lajva i šta da kažem, dirnulo me je da vidim kako lepo pričaju miki i čikara posle svega ispisanog, lep kraj yt drame kako se to sad kaže. Dobroćudnijeg čoveka nisam čuo skoro od mikija, istapša čikaru po ramenu za sve ovde na sajtu po dvaput.

Dečko što je napisao da će mi pući kurac po pitanju svega ovoga i da ću se vratiti tiketima, me je prilično dobro pročitao, za pucanje kurca oko svega, mislim da je tikete naveo zbog onog za ufc od noćas, al stvarno retko igram kladionicu pošto sam go kurac u istoj, i pobornik sam toga da se od kladionice ne može živeti, a analiza je bila sportskog karaktera jer to baš prilično pratim i što onda ta neka zapažanja i zaključke ne naplatiti po nekad.

laki što se našalio sa kurcem u mojim ustima - kurac jebi ga

i na kraju kum moj, što mi možda zameri, iskreno, mislim da imaš perspektivu, samo ne smeš da odlutaš, sad preko zime kad nisi grunuo, a tempo posla se pojačava ne znam oćeš stići do sledeće zime, delimično znam šta te koči, a to je što kad si uzimao kanon, nisam uleteo pola para jer sam se predomislio, kad si uzimao stan, nisam uleteo pola para jer sam se predomislio, i sad ti se bilo šta od opreme ne uzima jer misliš da će biti isto a ne opruža ti se za čitav iznos. Naljuti se kolko oćeš što iznosim javno pred nepoznatim ljudima neke privatne stvari al jebi ga, možda ti to bude pokretač. Rado ću se odazvati svakom tvom predlogu, al ako oćeš vidojkaru - zovi je sam, ako oćeš igora savića evo broj zovi ga sam, ako oćeš prostor za podkast evo ti broj, zovi ga sam, znam da ti je jako jebeno zbog vremena da izboksuješ da odeš u beograd i snimiš nešto sa mikijem (mada koliko je dobroćudan lik, kontam da bi rado o svom trošku seo na bus i došao za šabac da te ispoštuje) da ne prdim dalje, da ne ispizdiš ko što znaš da ispizdiš, jednostavno ovo je predaleko otišlo u teoretisanju.

što se tiče mene, i dalje sam član tigrova, ali ovde neću više pisati, pisaću tamo na MMA rubrici ako imam šta, ako se neko našao uvrđen zbog nečeg, ili mu nije selo nešto, potpuno pravo ima da me zamaže govnima, piše da sam mesar u nedeljković mesari, imam teleću glavu, ne vadim kurac iz usta, jebo ga ti, svakako će se olakšati kroz tastaturu i osetiće se prijatnije. i da potpuno sam svestan toga da sam prilično sujetan i pokušavam da radim na tome za svoje dobro.

Gde si ti, tu su svi - maestrovi tigrovi

15. Ovo sad samo može da se zaključa ova tema posle ovog posta.

16. Kum samostalno smislio citav projekat patrole i podcasta, posle 7 dana se predomislio. Jbg izgleda da cu morati sam da snimam

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.