Maestrovi tigrovi

1. Jbg, ššto kaže Papet, šteta ššto nema da se pogleda naknadno. Ja sam morao da izađem do grada baš kad krenulo da bude interesantno...

2. kakva drama, prodajte indijcima scenario da snime sapunicu, min 1000 epizoda lagano, sa 1/2 efekata.

3. Miki je mnogo naivan,to sam zakljucio o njemu posle rasprave na cetu koju smo imali sinoc,ja ne znam kako ti mislis da te nece opet zajebati ovaj mali supak.I zasto uopste podrska za njega,ko ga jebe i njegovu karijeru,vi mu pomazete a on prica svom gospodaru Psetu kako je neka riba pricala da ste pacenici i onda kao ma nisam ja to rekao ona je,dal padate na te fore,ovakvima poput njega samo dandare bez obzira da li imas dozvolu ili ne.

4. Stvarno smo nekad toxic community

5. Lik mu daje dobronamerne savete,ovaj mu kaze bezi odavde prihvatam svakog osim tebe,ti si za mene niza rasa,ne vozis dobra kola,hipster si,ovaj ga zove na telefon da ga utesi zbog napada koje je dobio posle priznavanja svog gej rob fetisa i prvi mu da ruku da ustane,onda ovaj mu jos daje dobronamernih saveta a ovaj prica kako se izblamirao kod neke ribe i ovaj dodje i opet mu pruzi ruku.Miki,dobro je biti dobar covek,ali nije dobro biti budala i imati bas toliko tolerantnosti.Zajebace te za 14 dinara sto kaze Cezar.

6. I ja se pridružujem

7. Ja izlazim ako nema kuma. Eto.

Laki picko.

8. Ja ne snimam ako sedplas izadje

9. Aupickumaterinu, nista bez kuma

10. Sad tek sam procitao da se kum povlaci.. Steta. Pre svega jedan gospodin.

Mada, ostace zal sto nije bar pokusao, dva tri klipa neka, da ne bude da je odustao bez da je probao.

11. danas da iznajmite devojku je krivicno delo...nazalost

xaxaxa

12. hahahha ima dobre argumente za legalizovanje
    dobar je lik ovako vidi se

13. Nesto mi deluje da je ceo kumov post zapravo patišpanjisanje kako je maestro sam kupio stan od svojih para..

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.