Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Opušteno tigrići moji, biće klip sutra uveče
https://www.youtube.com/channel/UCvTNSWp3fgtlMojEoMGhhog
subajte se na kanal ako hocete, trenutno je prazan, sutra ide klip
Treba neku sliku da nadjem da stavim prigodnu
Dejan ČIKARA jebeni, dal ima neki prekodrinac da se kršteno preziva jebote.
čika DEJA AHAHA
Stavi sliku ČIKOVA
http://www.bistrobih.ba/nova/wp-content/uploads/2010/01/cikov.jpg
hahahaha
Čika Deja pa to je vrh ime za kanal
Tipa "ćao ja sam čikara dejan i jedino ime koje sam uspeo da smislim za jutjub je čika deja" i onako spustiš glavu tužno. I tu kupiš fanove koji vole self deprecating humor.
ne moze on to da izvuce. treba imati glavu za tako nesto
Bojim se da ce previse ozbiljan biti u tim klipovima, a moras da imas one momente vidi ga ovaj retard jer to nabija preglede. Ne smijes biti gotivna glava normalnoj manjini, vec brat ludi debilnoj vecini
Možda je skapirao da nije bas lako kenjati 5-10 min u kameru,pri tome biti smislen,zabavan i ne brukati se dojaja. Mene bi blam pojeo i za ono heroj a ne zlocinac da me vide ljudi al ok. Mada sa onom facom i naglaskom kontam da treba planiranja kako jedan minut da snimis i ne obeležiš se kao retard. Ako ipak snimiš podrska,rifresovacu besumučno
onaj mu je i dobar, ali onaj sa FM ocjenama je blamcina. usrao je dobru foru.
Ako planirate da me zovete Čika Deja radije bih ostao anoniman, hvala
preljubazna a istovremeno preozbiljna faca za nešto što bi trebalo da obećava urnebesni skeč tipa OMČO (možemo sad o omči da kenjamo kako je bezveze, ali realno nema luđe glave na balkan jućubu). Čak i Cile sa rumenim obraščićima deluje spontanije na avataru, mnogo si manekenisanja ubacio u profilku, ne sluti na dobru i otkačenu zabavu, ali neka te ovaj komentar sumnje ne sputa da dokažeš suprotno.
promeni prezime u Čikago, Čičak, Čmičak, Čikica... tako nešto interesantno, kakva jebena čikara, šikara, šta je to...
Samo da se izvinim bata Maestru, promeniću avatar dok je Putinova poseta, vraćam čim prođe
Uz opis legendarni
Tu je:)
Kratko ali kako bih kolega Žika rekao JEBITAČNO
Надам се да се нећеш снимати како играш јебену фифу Мајстро