Prijava

Maestro, jutjub ti je jedino stvaralastvo gde je forma bitnija od sustine. Ako ga dobro upakuješ, možeš i kliše teme da korištiš i uspeće.

Још се ниси убио?

Ђеје клип Чикаро једна

Ajde više objavljuj, šta si se usrao sad kad treba da se radi

Дајдер тај клип

Kakav je biznis taj YT. Čitam u novinama da je u NS neki jutjuber Baka Prase napravio haos i da su klinci demolirali trzni centar jureći za njim, pa se jedan zaključao wc i čekao da ga spasi policija. Mislim...

Тај Бака прасе је иначе невиђен ретард.. Али због тога и пролази код дечурлије, што је некада био гастоз то је овај сад

Pricao je u jednom klipu da nikad nije jebo dok nije postao popularan, da je bio usčuli gejmer

Samo da se obratim pojedinim ljudima koji komentarišu ovaj video...

Izvinite, a šta vi znate o tome kako je mene otac vaspitao? Jel uopšte imate pojma da imam brata i dve sestre koji nisu ni nalik meni, i potpuno se drugačije ponašaju? Studiraju ETF, Hemiju, Istoriju, rade. Da li neko od vas misli da se moj otac slaže sa svim stvarima koje ja radim? Svaki put mi kaže kako bih mogao manje da psujem u klipovima, ili da u potpunosti izbacim. Ja njega nisam čuo u životu da je opsovao. Ni njega ni majku. Milion stvari bi on tu promenio, ali to je moj život. Ja biram kako ću da pričam svoju priču.

Celo detinjstvo je bio tu za mene, radio je u glavnom od kuće, a bio je djakon u crkvi jer je voleo svoju veru. Uvek je stavljao druge ispred sebe i radio poslove koji će možda pomoći nekome, umesto poslova koji će doneti više novca. To mi jako često nije bilo jasno, zašto on to radi? I kad ga pitam zašto, on odgovori nešto u kontekstu, želim da pomognem narodu uz pomoć ljubavi i vere (tako nešto, nikad ga nisam slušao kad je to krenuo da priča). Vaspitao me je kako treba, ali ja sam uvek bio crna ovca, razlikovao se od brata koji je bio djak generacije, student na budžetu, ugledan djak. Ja sam za to vreme svirao u srednjoj muzičkoj školi i hvatao prečice.

Vodio me je u crkvu svake nedelje, postio sam svaki veliki post. Kada sam porastao, sve sam bio neredovniji, ulenjio sam se, bilo mi je sve teže da postim i da ustajem rano za crkvu. To mu se nije svidelo, ali posle nekog vremena je moj otac to razumeo. Smatram da odlazak u crkvu i post treba da budu povezani sa željom da se neko zbliži sa Bogom, a ne da budu nešto što mora da se radi jer je to neko rekao. Ja za to nisam spreman, i to sam objasnio svom ocu. On poštuje moje mišljenje i ono što ja radim, iako se ne slaže u potpunosti sa tim, tako da je to poštovanje uzajamno. Kakav bi on bio čovek da me drži u kavezu i da me formira po svom liku? Jel mislite da je to pravi način? Da li neko od vas misli da je vernik i Srbin i dobar čovek zato što posti na veliki petak i onda ode na pljesku posle ponoći i postavi status na fejsu, uffff napokon mogu da jedem...

A sada ne pričam o mom ocu, već o Ocu Nenadu Iliću, koji je čovek za primer većini, što zbog svoje istinske vere, što zbog skromnosti, i smatram da nikad ne bi hteo da napišem ovakav komentar, ali me je iskreno sramota zbog nekih komentara koje sam pročitao, i samim tim smatram da mi je dužnost da stanem na njegovu stranu.

Kad bi svako od vas pošao od sebe, umesto da gleda šta drugi rade i to kritikovali, mnogo biste bili srećniji i ispunjeniji. Vadite noseve iz tudjih života jer ne znate sve, iako mislite da znate.

SAMO JAKO TATA! VOLI TE SIN <3 <3 <3

Ja ne pratim tu yt scenu, ali stvarno nisam cula za njega

не пратим ни ја прате углавном ђеца јербо су им андроиди 9.0.0 доступни као и компови од 1000 ојра, а за БАКА ПРАСЕ и ЈАНКО и МУЂА и остале специјалце сам чуо јербо ми некад на ЈТ избаци неко срање њихово које направе, иначе нисам никад гледао клипове од таквих.

Ja nisam znao ko je ko dok nisam naišao ne neki klip koji je bio u trendingu. Posle sam iz radoznalosti, nažalost saznao ko su svi ti likovi.

Al ajde sve, al onaj mlohavi ciganin mudja što jebe neku prevrh klinku, pa gde je priridna selekcija darvin se prevrće u grobu.

Tako ce i Maestro jednog dana biti u trendingu ;)

Коју клинку јеме

Dok Maestro ne izbaci klip, pratite ovu momcinu. Lik je maneken, pratim njegove tipove i zato sam lijep i zgodan mwah

https://youtu.be/CmvG4p5mEn8

Al ajde sve, al onaj mlohavi ciganin mudja što jebe neku prevrh klinku, pa gde je priridna selekcija darvin se prevrće u grobu

Hahah Thilmo bas nekad zna da me odusevi sa postovima xD

Inace ne znam da li je taj mali cigan veci transfer, ili onaj Baka Prase sa onim predpubertetskim brcicima i krindzi nacinom pricanja, ili onaj mali Vranjanac sto ga Zap kacio sto nema dovoljno godina da se vozi na prednjem sjedistu, bas nam je jutjub scena ocaj, sve pravljeno za djecu do 13 godina majku ti jebem

A za Bretta Mavericka nemas nista da kazes jeli mujo :(