ahahaha kako sam detaljno zamislio ovu scenu kako im prilazi i bukvalno im drzi paznju 6 sekundi pre nego pocne da ih smara ili da ih plasi
ahaha a nekoliko riba je ustalo cim im je prisao, ono bas mucna scena, on kao prilazi onako sa 1 posto samopouzdanja i 2 posto optimizma, kiselo nasmejan, a riba ustaje cim joj pridje na dva metra i prolazi pored njega onako, dok mu ruka ostaje uperena ka njoj blago onako, al neverovatno kolko je izvezbao taj damage control, bukvalno se vidi da zaboravi to posle par sekundi i vec je spreman za novo prilazenje. mozda ga sad i lozi ponizavanje posle ona dva gostovanja
Da l Gnjata kapira koliko je obrnuo krug i da je u stvari zanimljiv.
Miki najvisi na Vukajliji.
Italija nije turisticko mesto -Maestro, 2019
Kum je preoteo šou!
Miki MVP jebeni
Maestro kada sa svojih 177 cm laje na Mikija od 190 cm izgleda kao pudlica sto laje na rota.
Ja sam i dalje u šoku zbog činjenice da je Maestro visok 177 cm u patikama, što znači 174 u čarapama.
A sad bi bilo fora da ja počnem da prečutkujem ovih 190 kojih nemam, kao Tilmo platu od soma evra :D
Pa kad imas 188 mozes lako za sebe reci da imas 190,nece niko da uzme lenjir i da ti meri tacno santimetre.
zato i lazemo koliki nam je kurac
ali odraz u ogledalu zna istinu....
ahaha a nekoliko riba je ustalo cim im je prisao, ono bas mucna scena, on kao prilazi onako sa 1 posto samopouzdanja i 2 posto optimizma, kiselo nasmejan, a riba ustaje cim joj pridje na dva metra i prolazi pored njega onako, dok mu ruka ostaje uperena ka njoj blago onako, al neverovatno kolko je izvezbao taj damage control, bukvalno se vidi da zaboravi to posle par sekundi i vec je spreman za novo prilazenje. mozda ga sad i lozi ponizavanje posle ona dva gostovanja
ko su sve ovi nalozi jebote bog?
Ima barem 5 njih visih od njega.
Pa onda je ovo KK sajt :)
Vecina verovatno nisu visoki,ali pogledaj malo po sajtu,ima prilican broj visokih.Moguce da lazu neki.
Oni koji su upoznavali ljude sa sajta ne mogu bas da lazu o tome,tako da za njih verujem.
Da,mnogi preko interneta lazu za svoje visine.Ali ti sto lazu najbolje im je da ne upoznaju nikoga :)
Zašto? Jasno mi je za do nekog uzrasta drugi-treći srednje možda da lažeš, sve kasnije mi je nejasno.
Možda postoji neko nepisano pravilo na pr ako si određen broj centimetara viši od nekoga možeš da mu lupiš dandaru