Maestrovi tigrovi

1. Da l Gnjata kapira koliko je obrnuo krug i da je u stvari zanimljiv.

2. Miki najvisi na Vukajliji.

3. Italija nije turisticko mesto -Maestro, 2019

4. Maestro kada sa svojih 177 cm laje na Mikija od 190 cm izgleda kao pudlica sto laje na rota.

5. Ja sam i dalje u šoku zbog činjenice da je Maestro visok 177 cm u patikama, što znači 174 u čarapama.

6. A sad bi bilo fora da ja počnem da prečutkujem ovih 190 kojih nemam, kao Tilmo platu od soma evra :D

7. Pa kad imas 188 mozes lako za sebe reci da imas 190,nece niko da uzme lenjir i da ti meri tacno santimetre.

8. nece niko da uzme lenjir i da ti meri tacno santimetre.

zato i lazemo koliki nam je kurac

9. ali odraz u ogledalu zna istinu....

10. ahahaha kako sam detaljno zamislio ovu scenu kako im prilazi i bukvalno im drzi paznju 6 sekundi pre nego pocne da ih smara ili da ih plasi

ahaha a nekoliko riba je ustalo cim im je prisao, ono bas mucna scena, on kao prilazi onako sa 1 posto samopouzdanja i 2 posto optimizma, kiselo nasmejan, a riba ustaje cim joj pridje na dva metra i prolazi pored njega onako, dok mu ruka ostaje uperena ka njoj blago onako, al neverovatno kolko je izvezbao taj damage control, bukvalno se vidi da zaboravi to posle par sekundi i vec je spreman za novo prilazenje. mozda ga sad i lozi ponizavanje posle ona dva gostovanja

11. ko su sve ovi nalozi jebote bog?

12. Miki najvisi na Vukajliji.

Ima barem 5 njih visih od njega.

13. Vecina verovatno nisu visoki,ali pogledaj malo po sajtu,ima prilican broj visokih.Moguce da lazu neki.

14. Oni koji su upoznavali ljude sa sajta ne mogu bas da lazu o tome,tako da za njih verujem.

15. Da,mnogi preko interneta lazu za svoje visine.Ali ti sto lazu najbolje im je da ne upoznaju nikoga :)

16. Zašto? Jasno mi je za do nekog uzrasta drugi-treći srednje možda da lažeš, sve kasnije mi je nejasno.

17. Možda postoji neko nepisano pravilo na pr ako si određen broj centimetara viši od nekoga možeš da mu lupiš dandaru

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.