Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahahahaha
Da li ste za lajv sa kumarom veceras?
Naravno
Aj al posle 10 fazon. Ima od 8 likvid vs sikrit
Inace zap je rekao da mi solidno idu lajvovi u proslom lajvu
У колико сати ће бити лајв лепи мој? Поздрав за тебе и твоје сељаке у Богатићу
posto lezemo ranije i lajv ce biti ranije. mozda oko 8
https://www.youtube.com/watch?v=N__DPi-MbJc
Maestro gledamo te i u Salzburgu ❤
Добар лајв.
maestro zasto ti je desna ruka duplo deblja od leve ruke?
hahahaha
Dobro. Debilko maestro je mrtva patka. Takav bezvoljni isprdak se retko viđa. Znači da ga šutneš nogom u rebra samo da vidiš da l je usporena kljusina živa.
Hoće li neko da im kaže da imamo dogovor da ih ložimo da snimaju.
Ono, da nam budu majmunčići kojima se smejemo.
E sad, poenta je bila da maestra debila ponižavamo...kum je kolateralna šteta jbg.
dajte onu sliku od gnjate kad stoji pored autobusa na sprat i malo je visociji od busa na slici
Gnjata je vrh. Retko koji klip ne mogu da pogledam opet. Njegova gostovanja na Pinku su prajsles.
da al ima bas ta slika pored busa gde je visok preko 2,5 metra, mislim da olanik zna gde je ta slika
Pedju Gnjatica sam video u nekoliko navrata na trgu. Samo jednom nije bio sa Tešom Tešanovićem i taj jedan put je išao i smarao ribe sa nekim prebednim spikama, tipa kolko je sati i to. Zadržavao se po oko 6 sekundi po devojci, tolko im je trajao razgovor pre korpiranja i posle je nestao iza pekare Toma sa nekom izmučenom nadrndanom facom
Inače je zaključao profil na fejsu, ranije mu je bio otključan, imao je slike baš bizarne neke uključujući i tu sa autobusom hahah
ahahaha kako sam detaljno zamislio ovu scenu kako im prilazi i bukvalno im drzi paznju 6 sekundi pre nego pocne da ih smara ili da ih plasi