Maestrovi tigrovi

1. apsolutno ni sekund jedan nisam bio blizu toga da zaplacem zbog vukajlije niti da padnem u depresiju

Prijatelju, nisi ti upao zbog vukajlije u depru, ali tražiš ovde lek za istu, a ovde jedino možeš da dobiješ neki kreativni sadržaj tipa šaljiv komentar, post, definicija.. nekad bili i posteri i reakcije.. ali nema veze. Poenta je da nešto kreiraš što je interesantno drugima, napišeš kul post pošto jedino i forum radi ili da kačiš klipove sa jutjuba koje smo očekivali da kreneš da praviš. Ali ti tražiš validaciju tebe kao individue, ne tvojih kreaciija. Hoćeš da se prikažeš kul momkom, kako si zgodan, prelep, šmeker, da ti svi dele komplimente. Mnogo loše mesto za tako nešto si odabrao, mislim da bi te istrolovale i tetke na ana.rs sa takvim pristupom. Pogotovu što si fejlovao da demonstriraš u klipovima neki spontani humor, šmekerizam..
    A oproštajna govorancija, blam, kad je mitke govorio u sličnom fazonu, da se ćemo se možda setiti njegovih žvrljotina, evo ja ih se sećam i bile su mnogo blaže u odnosu na ove izlive.

2. Maestro svi znaji Remea po imenu i prezimenu, kao i to kako izgleda. Bukvalno jedini nisi znao i ne tripuj se vise.
    A jedini nisi znao zato sto si toliko nebitan da ti neko ni toliko nebitnu stvar ne bi rekao.
    Eto kad vec vuces za jezik.

3. Maesto se posrao na najveću priliku koja je nekom pružena u istoriji ovog sajta punog frustriranih i zlih ljudi. I sad priča kako je presrećan što je četiri godine u vezi. Iskreno, Maestro, nisi za internet, jednostavno nisi. Idi i ne vraćaj se, biće to dobro i po tebe i po sajt.

4. Mislim da sama cinjenica da sam imenom prezimenom likom i pojavom izasao ovde pred vas dovoljno govori da me boli kurac prilicno, sto ovako generalno sto za vukajliju. Dok mi reme bogobojazljivo salje svoje slike u pvt i tri puta mi daje napomene da nikome ne saljem. Opet,

REkao sam mu da ne šalje fotke, ali više zbog novih članova i što svaka budala može da uđe ovde, a želim da zadržim makar trunku privatnosti, jbg. Ili makar privid, a i nemam ambicije da gradim Jutjub karijeru u 27. godini, lolo.

5. Autor Bolesnik Jović deluje kao neko ko je upućen u psihilogiju mase na Vukajliji, moram da primetim.

6. Devedeset odsto ljudi sa sajta zna kako izgledam, i štaviše, sa ogromnim brojem ljudi odavde sam i blejao, više od jednom. Tako da ti priča o tome pada u vodu.

7. A kako izgledam se zna od 2010. i ni u jednom trenutku se nisam krio kao pičkica i plakao da me Pseto ne bi tukao, kao ti svojevremeno. Sad si rešio da se baviš javnim poslom i kao otkrio identitet, bravo liče.

8. Ma projektuje.
    Ja sam znala ko si pre nego sto sam te upoznala i pre nego sto smo razmenili prve pvtove, nemoguce te mimoici.
    E sad sto je doticni pao s Marsa gologuz medju koprive i misli da su svi takvi da im se mora crtatu kao njemu, to je druga stvar.

9. Meni se dosta toga izdesavalo u zivotu poslednjih godinu dana, dobro sam ostao ziv, svasta je moglo ispasti. To me je ocelicilo prilicno. Zna kumara. I onda dodje neki Miki ili tako neko i prica kako on mene celici. Kucajuci slova neka na tastaturi. I onda dodje neki isto tako da mi kaze kako je meni vukajlija bitna. Druze meni posle sranja koja su me zadesila mnogo toga nije bitno, a kamoli vukajlija jebena. Bas smo na potpuno razlicitim talasnim duzinama ovde vi i ja.

10. Verovao ili ne Maestro svi mi imamo svoja sranja. I nikome njegova sranja nisu opravdanje da bude debil.
    Msm ne treba ti opravdanje da budes debil da se razumemo, ali onda trpi posledice toga.
    I ja se vise necu javljati.
    Stvarno si bezobrazan, preglup i boli me uvo da biram reci.
    Aj poyy.

11. Ja sam znala ko si pre nego sto sam te upoznala i pre nego sto smo razmenili prve pvtove, nemoguce te mimoici.

Kad sam lokalni selebriti u BGu jbg. Lolo

12. Maestro trazio si savete, a u stvari si hteo afirmaciju, sto kaze bolesnik jovic. Mickey ti je medju prvima dao ozbiljniju konstruktivnu kritiku i savet, na sta si ti poceo da reagujes defanzivno, jer si istu valjda shvatio kao napad na tvoj fragilni ego

13. I onda dodje neki Miki ili tako neko i prica kako on mene celici. Kucajuci slova neka na tastaturi.

ili kucajući dandaru za čeličenje :)

14. Dok mi reme bogobojazljivo salje svoje slike u pvt i tri puta mi daje napomene da nikome ne saljem

http://oi64.tinypic.com/2v3j2g8.jpg

15. A nebitno sve to ljudi stvarno, cak i ako budem snimao taj yt, planiram da me gleda makar 10k ljudi po klipu jebem mu mater, vas 15 sto me gledalo ovde je na nivou statisticke greske, da ne shvatite pogresno da ja sad prozivam vas ili ovaj sajt, nego samo da the objasnim da validacija mene kao mene na ovom sajtu nema nekog preteranog znacaja. Taman da mi na svaki klip dodje vas 15 i svako napise “jebem ti maiku maestro” opet bi bila statisticka greska bez uvrede clanovima sajta

16. Hahaha o cemu pricas maestro pa tih 15 ljudi su ti jedina publika

17. I ova tema sama po sebi je iz trola otvorena kao sto vidite iz prvog posta, jer sam video da se moje ime podosta pominje po sajtu, samo sto je u to vreme pominjano vecinom u svrhu nekog skechovanja dok se sad pominje u svrhu nekog mazanja govnima. I spontano je sve ovo krenulo i iz zajebancije mahom da bi neko od vas imao pravo da kaze sta sam ja HTEO da postignem sa ovim. Apsolutno jebeno nista.

18. Taj neki Miki iza tastature ti je bio poput neke SOS linije za one koji hoće da se ubiju. Ne zameram nikome pamet, ne zanima me kako izgledaš i čime se baviš, ali jako me pogađa bezobrazluk. Taj neki Miki ti je dao broj telefona i zvao te kad si bio zadihan i nisi mogao doći sebi. Sram te bilo, džukelo bezobrazna i lažljiva! Ovde si srao po svima na forumu, vređao, psovao majke, a ja sam te zvao jer si izgledao kao neko ko će da bukne u onaj šizofreni plač, dok je nekih deset ljudi gledalo. I ajde što sam te tešio i pričao kako je ovaj sajt u stvari ispunjen bednicima (posrao se se na sajt koji posećujem) da bi tebi bilo lakše, ajde što sam morao da ti objašnjavam tehniku disanja putem telefona i što sam ti pričao da uzmeš nešto slatko da ublažiš šok, nego sam ja (neki kurac sa nekog sajta) posle ponoći zvao Kosmopolitu (inače ženu sa poslom i porodicom) da bih je zamolio da počne kroz nekoliko dana da briše poruke koje su napisane i u kojima si ili sam sebe posrao ili u kojima su te ljudi ovde namazali govnima. I ona je na to pristala. Kosmopolita, po kojoj si x puta srao, je u telefonskom razgovoru posle ponoći (tad se inače ili vode žestoki jebački razgovori ili se zove za nekog najbližeg u famijili) rekla da će kroz nekoliko dana obrisati sve poruke u kojima si obeležen kao majmun. Čak je i bila spremna da obriše Pezosov post, posle čega bi je ovaj sigurno uzeo na zub. I ta ista Kosmopolita je rekla da će biti sankcionisan onaj koji u narednim danima bude hteo da te maže govnima. DA! Sve to sam učinio ne bi li (barem na netu) ti počeo da ličiš na normalno ljudsko biće.

I na kraju sam joj rekao da ću ja s vremena na vreme uleteti s nekom "prozivkom" čisto da ne izgleda da si zaštićen kao dete. Da, to je bilo. I to je sve za tebe uradio neki raspali Miki koji liči na Stipu Mesića. Sram te bilo, ološu jedan!

19. Au jebote.
    Znam da sam rekla da se necu vise javljati, ali taj isti Miki je sedeo sa nama na pivu par dana posle toga i nista od ovoga nije pomenuo. Eto koliko te stitio da cak nije hteo da te ogovara pred bliskim ljudima.
    Bravo Maestro.

20. miki je dobrocudni crnac

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.