Maestrovi tigrovi

1. Hahahahaha ovo je spanska serija, sad ja uvidjam sta je sve miki uradio za mene, zasto je nastavio da me prca, u cemu sam sve gresio, molim za oprost i svi se lepo izmirimo i nastavimo dalje.

Ali necemo ipak, posto sam bez ikakve sujete ili povredjenog ega rekao da ste toksicni i da mi se ne svidja ovde da bude u zadnje vreme. Napustam sajt stvarno a tebi miki hvala sto si se zauzeo nemoj sta zamjeriti jbg

2. Miki je zasluzio picke jer je dokazao da je dobrocudni crnac

3. Usudicu se da uporedim mikijev post sa jednom od mojih omiljenih scena u Sopranovim kada Karmeli matori jevrejin psihijatar drzi moralnu bukvicu. Kakav reality check!

4. Sad jedno 10 ljudi pise 10 poduzih postova hahahaha

5. Mikijev post je gamechanger

6. Ako nekad zaplacem zbog vukajlije bice kad budem citao ovu emotivnu ispovest xD

7. Jel istina ovo maestro, jel istina da si sve to bacio niz rijeku?

8. Po ko zna koji put saznajemo da ljute vukajlijaške glave i nisu tako ljute. Šta je sledeće? Sajtuše su loše pičke??

9. Moram na spavanje bice jedno 6 strana do ujutru haha

10. Ja krenuo da pravim majice sa printom Maestrovi tigrovi i gledaj ovo

11. Samo je Soja ovde istinski govnar sasvim siguran sam u to haha
    Ostalo se piše da bi se pisalo

12. ahaha ovaj se stvarno cimao i iscimavao za ovog, a ovaj kao e ae mrš, ti mi ne trebaš lol, good guy prov

13. Hahah ovo Mikijevo je post godine

14. Ja pao ispit, preskocio veceru, ispalio djevojku za kino sve zbog maestrovog lajva. I ovako nam vracas :/

15. Provirone brate dal si normalan

16. Da ne naglašavam da sam rekao da ne treba da se plaši Remea jer se s njim privatno družim i da ću ukoliko Reme bude agresivan (REME AGRESIVAN?!?!?!?!?!) s njim LIČNO popričati i reći mu da s tim prestane. Jebote, ti si lik kome je neko platio Staniju za ceo dan i uspeo da Stanija posle sat vremena vrati sve pare i doda još dvesta evra samo da napusti prostoriju.

17. stanija sa pogacama ista ona stanija

18. ahahh kad je bio zadihan od cega jel mene neko ove zjaebava sta sam ja propustio nisam dovoljno citao ovu temu

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.