Ко, у ствари, јебе?

1. Jebeš jer ti sve nameštaju, jer si se već pri rođenju opredelio da budeš direktor, šta si ti stekao svojim radom, sine, svojom ličnom borbom, ko ti plaćao to školovanje, jel imaš neki talenat koji možeš da unovčiš... Umeš li da sarađuješ sa ljudima i da pritom misliš samo na njihov interes... Koji si ti kurac i faktor bilo gde, bilo kada, imaš li taj trenutak u biografiji da si ti lično odlučivao o sudbini drugih u nekom trenutku... Kad te budem iskarao u čika bulju, ostaće mi samo te tvoje tri četvrt pantalonice za uspomenu, da ih okačim na zid k'o trofej, ako te i toga udostojim... Mrš bre

2. Ne jebe lijep nego uporan!

Ružan sam, al' zato sam glup i kurac mi je u obliku bubrega

3. Samo dobra kola, koža samo komfort

4. Ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
    https://www.novosti.rs/vesti/crna_gora.713.html:873736-Crna-Gora-dozvolila-istopolne-brakove

5. Neko ko uopšte ne priča o tome. Eto ko.

6. Dobra fora kao promili + mobilni + kljuc od kola i dobijes kosu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.