Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Njemu je vazda tvrd jer je nezaposleno i lijeno čeljade pa masturbacijom održava neophodnu cirkulaciju krvi.
https://youtu.be/yDbsoeJkqlo
HAHAHAHAH
MEŠO TI SI BOG JEBENI
Драги нејебачи и нејебачице, бесплатно обавештење: данас је Порнхаб Премиум доступан свима бесплатно, поводом Дана Заљубљених.
Ja iskreno, da yeahbem ne bih onoliko postovao po temi. Ko yeahbe, iskreno? Da li ste u braku ili yeahbete onako?
niko bukvalno
Jebe ko ima, ko je tu redovan... Jebe u smislu da jebe taj jedan komad za koji otimao godinama
Ja i drkam i jebem poslije drkanja, pa opet drkam
Kurac mi je ko far od FAPa
Po boji ili po teksturi?
Po zapremini xexe
https://youtu.be/IBRL7D0wcXM
jebe se dosta manje nego što se priča, to je generalna činjenica
Drkanje je održavanje kondicije, i pravac, svakako je maksimum opuštanja u ženskom društvu ali ne znači da treba zanemariti zdravlje, u tom smislu puna podrška za bombija
I veruj mi da uopšte nije lako čoveku rukovođenom seksualnom privlačnošću, da donosi racionalne odluke i učestvuje u neseksualnim konverzacijama, svo vreme te pritiska cilj a ti moraš da odglumiš da ti je svrha nešto dugoročno, problem nastupa kad poželiš nešto idealno i sigurno, tako da je najbolje izbrisati taj program iz sebe, inače ćeš zaglaviti u svetu bola i alkohola... Žene se svesno udaju iz koristi, a ti ne možeš da se nosiš sa činjenicom da te neka ne voli, onda i treba da izgineš, stvarno... Smaranje je cela ta priča o nekoj ljubavi, to je zaboravljena veština i ko je uopšte danas spreman da podnese toliku žrtvu
Ili da počneš da plaćaš kurve, ali to je već profesionalizacija nečeg prirodnog i otprilike preskup sport za averidž Erishu, mislim zavisi koja ti je poenta u životu, nemam ništa protiv ali smatram da za tim nema potrebe, osim ako nije stvar nekog prestiža, pa automatski znači da si imućan ako imaš sredstava da kupuješ neku
Drkam i slučajno se vidim u ogledalu dok svršavam pa onda moram ponovo
Улоговао сам се само да ти кажем да се излогујеш.
Oh da, seks.. redovno ga upraznjavam svuda i stalno. Seks je moj hobi. Dosta imam seks sa partnerkama zenama.
Jebem jako, i jebem često... Pritom i biram... Vodim računa da to budu žene koje su mi seksualno privlačne, dakle kvantitet kvaliteta... Nešto što bi neki pomijar bez premišljanja dohvatio, ja preskočim. Može da bude i debela, nije važno, ali mora imati ono nešto i mora biti lepa...
Ја