Prijava

Sed i Skočko su najbolje napisali. I da dodam, asertivnost jebe. Direktnost, odsustvo preispitivanja. Uopšte taj gas ide iz jebanje. Najviše jebu ne mnogo pametni, direktni, sa kintom koja u stvari treba da bude dovoljna da imaš da lepo popiješ i kasnije za taksi. Čim sebi postaviš pitanje i moraš duboko da udahneš pre no što priđeš ribi, to znači da su jako male šanse da ćeš da jebeš.

A i sad da vas neko ubaci u totalno random šareno društvo, i vi ćete lako pretpostaviti ko jebe, tako i ribe.

Najbolji socijalni lek protiv nejebice je družiti se sa likovima od kojih većina jebe, nevezano koliko ste različiti. Možda u početku bude neprijatno, ali ako izdržite početne neprijatnosti jako brzo će organizam da se adaptira. To je neminovno. Dakle, bolje biti u početku jadniji među ortacima jebačima nego biti najmanje jadan među još gorima. I mnogo pomaže kad se koristi ono iz Uličnih pasa, imaj nekoliko priča (ne moraju čak ni biti istinite, ali je bitno da ih ispričate kao da to jesu) koje moraju realno biti do jaja i samo ih eksploatišite, i biće sve okej. Inače, ako ste malo socijala, nabavite nekih barem pedeset evra koje će samo da stoje u džepu kao booster, mnogo pomaže.

Mlad se oženih pa i ne jebem mnogo

Prove, tako nikada nećeš naći srodnu dušu :(

Cccc prove

Ma sami parametri teme su postavljeni sa nejebačko-pičkopaćeničke instance, kao da je nejebica suša ili neka još gora prirodna nepogoda. ALO! I ŽENE VOLE I HOĆE SEKS! Nije nikakva misterija imati seks, jebeno filozofirate svi u pm, jebeno ne jebu ni lepi, ni ružni, ni bogati, ni siromašni, ni hrabri, ni kukavice, ni šmekeri, ni stidljivi...JEBU ONI KOJI TO ŽELE I NE PRAVE.JEBENI BIG DEAL OD TOGA!

Ajmo Agi sa teme, blam me ovih klinaca...

Najbolji socijalni lek protiv nejebice je družiti se sa likovima od kojih većina jebe

Ajmo Agi sa teme

Jebu Cigani i Arapi i oni svaki put imaju i živ dokaz o tome.
Srba je sve manje i manje.

Profe, ovo sam napisao jer znam stvarno mnogo različitih ljudi po pitanju jebačkog staža, od onih koji baš jebu do baš zagorelih. A i sam sam kampanjac i imao sam sušne periode. Problem je kad se neko pomiri sa činjenicom da neće jebati i prihvati je. Dakle, to treba gledati kao bilo koju drugu bolest i lečiti je. To je samo moje gledište.

Partizanko, pričaj još malo prljavo pls

JEBU ONI KOJI TO ŽELE I NE PRAVE.JEBENI BIG DEAL OD TOGA

Najveća istina napisala na temi!

JEBU ONI KOJI TO ŽELE I NE PRAVE.JEBENI BIG DEAL OD TOGA!

Ana Bucevic fazon, ako nesto dovoljno zelis ostvarice ti se.

pa jebe se brt, ali ne sa tobom kkk

И отворите тему јебање да и ми што не јебемо можемо да јебемо.

Jebe ko može, jebu koga mogu, i tako jebiga

nabavite nekih barem pedeset evra koje će samo da stoje u džepu kao booster, mnogo pomaže.

Hahah, totalno, iz iskustva mogu da potvrdim da su devize broj jedan gorivo za samopouzdanje, odlična preporuka Prove ovim yang boysima

АУТОРКО И МОДЕРАТОРКО МЛАДА ПАРТИЗАНКО ЗАШТО БРИШЕШ МОЈЕ ПОСТОВЕ У КОЈИМА НАВОДИМ ДА САМ ТЕ ПРИСТОЈНО И КУЛТУРНО НУДИО КУРЧЕВИНОМ?

Ja sam obrisao, Groče, kao i ovaj što ću :)

Profe, aj se dogovorimo nešto, u stvari, više je prevaspitavanje tvog daunizma, ali samo da me poslušaš, okej?

Бог те јебо, кад си ти умодован?