Prijava

И што ћеш обрисати, знаш да сам ОК децхко?

Nemoj da brišeš postove i komentare koji ti se ne svidjaju. To je pogubno po diskurs mišljenja, to je fašizam, to je jedenje govana i mentalno štrojenje ljudi koji bar ovde očekuju slobodu od jebene političke korektnosti. Nemaš pravo da nekome braniš da se izrazi onako kako to želi, bio to jebeni škodilak ili eminentnija glava poput Groka. Ni ti se ne dopadaš mnogima odavde, pa kapiram da ti oni ne bi brisali komentare i postove. Ukoliko ne umeš da uzvratiš adekvatnom replikom, jednostavno prihvati to, a ne da brišeš nešto što smatraš uvredljivim po tebe, to je ženski pristup problematici, a ti ako si pička.. budi, jebiga. Utiči malo i na svoje sujetne matore koleginice da to prestanu da rade, mada žena ne može čovek da bude, pa da ga jebeš jebiga.

Budi čovek. Budi domaćin. Poštuj svakoga i svačije mišljenje.

Ne znam da li mogu ozbiljno da shvatim tipa koji se nekome najebava majke, na internetu.

A brisanjem takvih postova pomazem i Groku i "tim sujetnim moderatorkama". Hvala na sugestiji, svakako, ali vređanje i provociranje samo radi provociranja je sranje na internetu još od 2009.

Скамбег проф мим, следе кепшни:

ВРЕЂАЊЕ И ПРОВОЦИРАЊЕ САМО РАДИ ПРОВОЦИРАЊА ЈЕ СРАЊЕ НА ИНТЕРНЕТУ ЈОШ ОД 2009.

РЕГИСТРОВАО СЕ НА ВУКАЈЛИЈУ 2012.

Pa da, realna je priča da meni Stari Zavet Interneta počinje sa Vukajlija.com.

B.V >>>> A.V

"Jedan od 'onih' sajtova (za ljude sklone crnjaku - mislim na humor, ne na vino). Poželite ponekad da se nasmejete kao Draguljupče nakon valjano okončane "psine"? Mislite da cenzura ne treba da postoji? Mislite da nema preosetljivih tema i nedodirljivih osoba? Na ovome sajtu ćete naći sebe!!! Dakle - samo za vickaste: vukajlija.com"

SerbianForum | 13. Februar, 2010.

Ne seri bre, šta sad, treba se mazimo ovde i ližemo međusobno ko pederi, mani me toga. Vređanje je temelj interneta i oduvek je indukovalo dobru zabavu, da ste vi moderisali u vreme kad je Jogurt opro onu bosančuru, taj legendarni komentar i institucija ne bi preživeo, jel kapiraš šta ti pričam. Meni ste obrisali komentar upućen Izijemu u kome se nisam čak ni direktno obratio partizanki, gde sam mu rekao da mlada više nije tako mlada i da joj ne pominje da balavi za mlađim pičkama, jer će onda da ga isproziva u tipičnom alapačinom maniru da je peder ili da mu je mala kitica ili da mu je kiselo grožđe. I čekaj, jesam ja tu nekog uvredio, pa i da jesam, šta sad? Repliciraj i ti meni, šta je problena, nego kad ne znaš de ćeš e saću te obrišem. Jel kapiraš kolko je to ućutkivanje pogubno, a naročito ućutkivanje istine, zamisli sad da tebe roknu a ja ne mogu javno da postavim pitanje KO JE UBIO PROFA jer nekome ne odgovara da se sazna istina o Profovom ubistvu. Kapiraš li kuda ta cenzura vodi. drugar moj?

jel ovo prijetnja smrcu?

И на који начин ти то мени помажеш?

Pomažem Profu da postane muškarac

Vređanje je temelj interneta 

Sve si rekao. Meni nije. Ali meni možeš sve da kažeš i napišeš, jer me boli kurac. A i boli me kurac da repliciram bilo kome kome je vredanje temelj internet komunikacije. Dobro, kapiram ja da se malo sprdaš i to...ali mnogima to smeta, naročito pripadnicama lepšeg pola, tu verujem da se nećemo sporiti. Gomila žena je oterana sa sajta zbog toga, licno mislim da je baš paćenički na takav način vređati individue sa vulvom po internet sajtovima. To je moje vaspitanje i moj temelj, a mogu se opkladim da si u RL pristojan momak, prema oba pola. Ae ne seri, realno :)

Hahah tesko je biti moderator u ovim vremenima stalno si na udaru kritika

bolje da si ga banovao nego obrisao komentar

Ма не ти, проф тврди да он мени помаже тако што брише постове. Мени, који сам био трајнован неколико пута, сваки пут због модераторске ометености у развоју.

@Grok

Samo ovaj savet imam za tebe - lepa reč i gvozdena vrata otvara.

Gomila žena je oterana sa sajta zbog toga

And nothing of value was lost.

Samo ovaj savet imam za tebe - lepa reč i gvozdena vrata otvara.

Ово је заправо онтопик, нема везе са брисањем и бановањем. У заблуди си, лепо понашање не доводи до добијања пичке.

zavisi u koliku kolicinu picke juris.
ako trazis jednu jedinu, nekad ces i naci i na finjaka.

Naravno da jesam, uvek i u svakoj prilici ljubazan i dosta me pogađa kad mi ti isti prema kojima sam bio ljubazan zalupe vrata :) Ali sam se vremenom navikao i prihvatio činjenicu da mnoge ljude tuku razni kompleksi, frustracije i tripovi zbog ovoga ili onoga i da ne mogu da očekujem da budu u mom fazonu koji je generalno- ispravan. Naravno da internet ne treba da služi samo za vređanje, ali je i ono njegov suštinski deo i cenzurisanje takvog tipa ponašanja koje je uglavnom akutno, osim u slučajevima čika bulji, jeste odricanje od tradicije i odstupanje od normi i vrednosti zahvaljujući kojima internet i jeste zabavan. Slikovitije, ja sam patrijarhalni domaćin iz provincije, a ti si LGBT drugosrbijanac iz kruga DVOJKE, kapiraš. Moraš da me slušaš, jebiga, ja provereno znam šta valja i šta je dobro.