Prijava

Ma ne kazem mujo za zakone tu si vrv u pravu, pričamo o moralnom i nemoralnom valjda

Đoto
Čekaj ne opravdavam Miroljuba, a je l moguće da sestra od ovog nije našla zashodno da ukuca Miroljub Petrović na internetu da vidi o kome se zapravo radi, ili da ama baš niko u njenom okruženju nije ni čuo za Miroljuba Petrovića jebenog?

Vuzi brate pa bas zato su ga i kontaktirali jer znaju ko je on.

Đoto
Čekaj ne opravdavam Miroljuba, a je l moguće da sestra od ovog nije našla zashodno da ukuca Miroljub Petrović na internetu da vidi o kome se zapravo radi, ili da ama baš niko u njenom okruženju nije ni čuo za Miroljuba Petrovića jebenog?

smijem se kladiti da je bila njegov obozavalac i pobornik i ljuto ga branila u komentarima ispod objava na blicovom portalu, ali sad je okrenula plocu kad je neko njen umro.

Kad kazem da je za tesku robiju, tako BI TREBALO da bude. Ali po zakonu vrv nije tako odakle znam lolo

dozivotna nanogica za miroljuba!!!a za sestru cudotvorna ikonica sa ostroga za novcanik.

Moralno-nemoralno je stvar percepcije, mada ja licno smatram da ni tu nije Miroljub nesto kriv. Sto su rekli vec, da je Miroljub prvi kontaktirao i smarao onda bi on tu bio nemoralan. Ovako i ne mozes bas reci da jeste, Miroljub je svakako psihicki bolesnik i lupa gluposti na sva zvona, moras biti bas teski debil da se njemu obratis za savjet po pitanju bilo cega. Ima stara narodna izreka "ko sa djecom spava popisan se budi", e pa to je to. Sto Djoto ili ko vec rece, nemoguce da niko u okruzenju nije upoznat sa likom i djelom

Svakako, naslov clanka je "u zatvor bato", a kao sto rekoh, za to ovde nema pravne osnove ni u naznakama.

Zanima me i da li bi, u slučaju da ovaj momak nije preminuo, nego da mu se stanje naglo pogoršalo npr, i na pitanje sestre njegove "Šta sad?" Miroljub odgovorio sa "Znate kako, njega su demoni toliko zaposeli, da njemu nema više spasa, moja preporuka vam je POD MAČ sa njim!" I da li bi onda sestra i taj savet poslušala?

Sa moralnog stanovista:

Ne mogu da verujem da je Miroljub sebi dao za pravo da nekome kaze “nemojte da uzima lekove sto su lekari prepisali”. Treba neko da mu razbije lobanju zbog toga jebem ga u usta idiotska

Sa pravnog stanovista:

Miroljub apsolutno nece i ne bi trebalo da snosi ikakve posledice. Odluke koje su od zivotne vaznosti na kraju krajeva covek treba sam da donese, a ne sestra ili tamo neki Miroljub umesto njega. Jel bi isto tako trebalo da ide doktor u zatvor koji mu je prepisao lekove u slucaju da ih je pio a svejedno umro (sto se desava u vecini slucajeva). Ljudi od raka se umire, ne budite deca

Ja ne mogu da vjerujem da su ga debili poslusali

Hahaha glavni negativac je bre TŠA jer je psihički obolelom licu (sa harizmom, u zemlji gde živi glup narod i gde je plodno tle za razne mahinacije) dao medijski prostor

A i zavisi u kom stadijumu je bila bolest

Ovde se ne zna koje veća budala, Miroljub što priča nebuloze ili ovaj jadnik koji je trazio pomoc od njega. Boli me kurac i za jednog i za drugog!

Al sad s pravnog stanovišta... ako je uzeo neku lovu nezz dal tu mogu da ga terete za neko nadrilekarstvo itd

otkad je to ilegalno leridavide?

Pa možda ima neki zakon odakle znam

Ako je uzeo lovu to je potpuno druga prica onda, za to se moze krivicno odgovarati

http://www.profisistem.com/zakoni/strana/857

Ej zapravo ima. Videti pod nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo član 254

Ovo što Mujo okači, btw nije Miroljub prvi koji je random budali obećavao da će da je izleči, a iz iste samo pare izvlačio, i ne znam da l je iko ikad zbog toga nešto najebao. Moguće da negde na razvijenom zapadu i jeste, ali ovde na brdovitom balkanu mogu da potpišem da nije.