Ja 60-tih u Americi da osetim tu napetost u vazduhu, Vijetnam, antiratni protesti, rok, droga...
Onda Majami osamdesetih, stil, koka, Vice city, Kolumbijci, muzika
I voleo bih da sam s Cezarom malo neku kampanju po Galiji odradio. Naravno, bez da se ja borim, i da imam dobre uslove tipa hrana i noćenje lolo.
Ja u sadasnjem
1920te u Americi. Ko me pita zasto, nek procita Bill Bryson America 1920 poyy
https://medium.com/@DorianGreyScale/the-real-problem-with-time-travel-1d4088fd1cfc
Ovo što Maestro kaže
u vremenu u kojem su rok,cigare,knjiga, neki dobar alkohol i bolje zene, neka svirka, poneka fudbalica ili basket i naravno dobre fore i ja sam srecan
xaxax
У Конаново време, да скршим своје непријатеље, видим их где клече предамном, и да слушам нарицање њихових жена.
osamdesete definitivno neka silicijumska dolina možda pa da nađem stevu poslića da ga nagovorim da odradi bananu umesto jabuke i da jebemo mlade programerke i mrkamo belo i esid
Svaka decenija ima svoj duh poseban.
svi možete da pretpostavite ko bi mi bio drug u devedesetim hahhahha
U sadašnjem trenutku da živim. Opsjednuti s prošlošću i budućnošću, zaboravili na sadašnjost.
U vreme Arkana
I dalje je vreme arkana posto je ziv na kipru
Ma kad se javno pojavljivao ne sad kad vuče konce S Rakonjcem da pijem produženi bez mleka na kalemegdanu i da se hvatam u ličke kuke
Tako Dafina kaze
Kaze dafina i da ce ceca i legija da voze bicikli sa njim kad seselj izvuce legiju iz zatvora
Dafina je lud brate
Je l ima tema neka o Arkanu ovde ili o LEGENDAMA devedesetih help
Mene dafina ozbiljno odusevio lik, bez zajebavanja
Otvori Arkan Heroj a ne ubica i kriminalac
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ja 60-tih u Americi da osetim tu napetost u vazduhu, Vijetnam, antiratni protesti, rok, droga...
Onda Majami osamdesetih, stil, koka, Vice city, Kolumbijci, muzika
I voleo bih da sam s Cezarom malo neku kampanju po Galiji odradio. Naravno, bez da se ja borim, i da imam dobre uslove tipa hrana i noćenje lolo.
Ja u sadasnjem
1920te u Americi. Ko me pita zasto, nek procita Bill Bryson America 1920 poyy
https://medium.com/@DorianGreyScale/the-real-problem-with-time-travel-1d4088fd1cfc
Ovo što Maestro kaže
u vremenu u kojem su rok,cigare,knjiga, neki dobar alkohol i bolje zene, neka svirka, poneka fudbalica ili basket i naravno dobre fore i ja sam srecan
xaxax
У Конаново време, да скршим своје непријатеље, видим их где клече предамном, и да слушам нарицање њихових жена.
osamdesete definitivno neka silicijumska dolina možda pa da nađem stevu poslića da ga nagovorim da odradi bananu umesto jabuke i da jebemo mlade programerke i mrkamo belo i esid
Svaka decenija ima svoj duh poseban.
svi možete da pretpostavite ko bi mi bio drug u devedesetim hahhahha
U sadašnjem trenutku da živim. Opsjednuti s prošlošću i budućnošću, zaboravili na sadašnjost.
U vreme Arkana
I dalje je vreme arkana posto je ziv na kipru
Ma kad se javno pojavljivao ne sad kad vuče konce
S Rakonjcem da pijem produženi bez mleka na kalemegdanu i da se hvatam u ličke kuke
Tako Dafina kaze
Kaze dafina i da ce ceca i legija da voze bicikli sa njim kad seselj izvuce legiju iz zatvora
Dafina je lud brate
Je l ima tema neka o Arkanu ovde ili o LEGENDAMA devedesetih help
Mene dafina ozbiljno odusevio lik, bez zajebavanja
Otvori
Arkan Heroj a ne ubica i kriminalac