Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Нека од нордијских земаља у вријеме Старог вијека би било интересантно вријеме за живот. Волио бих из обреда људи да видим ту контроверзну религију и митологију коју су хришћани мучки истријебили.
Ja bih voleo da vidim našu staru veru pre hrišćanstva pošto su nam od nje ostali samo pojedini običaji i to zamotani u hrišćanstvo tipa krsne slave ili paljenje badnjaka veče pred božić.
svakako ne bi voleo da sam svestenik i da zivim tim usranim zivotom u bilo koje doba da jedem samo suv hleb, da ne drkam i da se pretvaram i lazem sam sebe da mi se ne dize kurac kad vidim sise od sare jovanovic
Proslost je sranje jer zivot nije lagodan
https://www.youtube.com/watch?v=NMKB-S6IB2w
bar ne moras ovakva sranja da trpis
rane 2000te u Srbiji , bolenje kurca na max , kad se setim samo