Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kad prica dafina arkan glumio neku disciplinu a radnici mu krali gorivo ispred kuce haha
Hahahah, zamisli koji pajser moras biti da njemu dekras gorivo ispred kucnog praga
Lol sve I da je istina boli arkana kurac za gorivo lol i te sirotinjske spike
Pa boli ga. Tako barem ovaj prica, da je dizo frku
Gamby glupane, pa ne radi se o gorivu i parama, nego o postovanju, postovanje je numero uno u tom svetu
Ma sta se ja tebi objasnjavam uopste, aj idi pisi kodove
Isto top vreme... neki starogrčki polis, van epidemije kuge i u mirnodopsko vreme. Filozofiras, pravis skulpture jebes jedes masline...
Uvek za proslost mora disklejmer jer smo tek zadnjih tipa 15 godina prestali da budemo brutalno štrokavi i da umiremo od zagnojenih zanoktica
Hahaha o cemu pricamo kad je Luj (insert random number) smrdeo kao sedamdeset štala.
te iz srednjeg veka bas i zamisljam da su se kupali kao zan reno u posetiocima, kad udje onako u prljavim krpama u kadu punu sapuna i samo se smoci i izadje kao etogac gotovo
pristao bih glat da zivim u bilo koje doba pod uslovom da sam prepun para i ugleda i sta vec....
ovo danas je mozda najbolje doba da se bude solidno siromasan
У Херцеговини за вријеме трајања Војводства Светог Саве. Био бих најоданији сарадник Херцег Стефана и преводио старе књиге на српскословенски прије свих других. Сви бисте да живите у Францускама, Америкама и Њемачкама, гледајмо мало и своје господо.
Evo ga ovaj smarac jebeni
Ево те дошо си видим
Odes na 7 dana ne javljas se ne ispratis live zaboravis na ove ljude ovde i vratis se kao da se nista nije desilo. Opisao bih te djanijevim stihom - dodjes samo kada tesko ti je, odavno ti nista sveto nije
Nostalgija nek puši govno. Godina 3085 i da lepo augmentujem čula senzorima, čip za internet ugradim i imam humanoida za batlera. Teleportujem se dje hoću i rokam jedem šta hoću i boli me kurac jer nanoboti u želucu razgrađuju hranu i čiste krv od toksina.
У питању је био бојкот због најнеоснованијег бана на сајту досад. Какав лајв јебени нећу ваљда оног Чикару слушат, мани ме тих крезубих из Богатића.
da li je npr u 1640. godini bilo mnogo lakse da budes npr serijski ubica i da nema sanse da te otkriju....danas kamere, dnk, vide ti preko telefona kuda si se kretao, sve zivo....tad si mogao sopstvenim noktima da koljes nekog i svrsis u njega i sta sve oces nema sanse da te otkriju
Па наравно да је било лакше јбт јел си глуп или глумиш. Могао си опуштено да будеш серијски убица било гдје у Европи и Америци прије открића ДНК-а ако имаш иколико виспрености у глави. Буквално си могао на десет различитих начина да убијеш човјека и затреш траг тако да те никад не сконтају. Џек Трбосјек постао нека енигма јер никад није ухваћен а таквих је било на десетине. Ето кад је и Зодијак у другој половини 20. вијека могао да прође некажњен замисли каква је ситуација била раније.
Iz ove teme sam nauči da je Zapata prefinjen momak koji ne voli komnflikte a da je Pezos neistražen u svojim mračnim mislima o jebanju leševa hahah
ako je ovo istina ne bi voleo da zivim u devedesetim
https://www.youtube.com/watch?v=bIcwZwsQ-HM