Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja 60-tih u Americi da osetim tu napetost u vazduhu, Vijetnam, antiratni protesti, rok, droga...
Onda Majami osamdesetih, stil, koka, Vice city, Kolumbijci, muzika
I voleo bih da sam s Cezarom malo neku kampanju po Galiji odradio. Naravno, bez da se ja borim, i da imam dobre uslove tipa hrana i noćenje lolo.
Ja u sadasnjem
1920te u Americi. Ko me pita zasto, nek procita Bill Bryson America 1920 poyy
https://medium.com/@DorianGreyScale/the-real-problem-with-time-travel-1d4088fd1cfc
Ovo što Maestro kaže
u vremenu u kojem su rok,cigare,knjiga, neki dobar alkohol i bolje zene, neka svirka, poneka fudbalica ili basket i naravno dobre fore i ja sam srecan
xaxax
У Конаново време, да скршим своје непријатеље, видим их где клече предамном, и да слушам нарицање њихових жена.
osamdesete definitivno neka silicijumska dolina možda pa da nađem stevu poslića da ga nagovorim da odradi bananu umesto jabuke i da jebemo mlade programerke i mrkamo belo i esid
Svaka decenija ima svoj duh poseban.
svi možete da pretpostavite ko bi mi bio drug u devedesetim hahhahha
U sadašnjem trenutku da živim. Opsjednuti s prošlošću i budućnošću, zaboravili na sadašnjost.
U vreme Arkana
I dalje je vreme arkana posto je ziv na kipru
Ma kad se javno pojavljivao ne sad kad vuče konce
S Rakonjcem da pijem produženi bez mleka na kalemegdanu i da se hvatam u ličke kuke
Tako Dafina kaze
Kaze dafina i da ce ceca i legija da voze bicikli sa njim kad seselj izvuce legiju iz zatvora
Dafina je lud brate
Je l ima tema neka o Arkanu ovde ili o LEGENDAMA devedesetih help
Mene dafina ozbiljno odusevio lik, bez zajebavanja
Otvori
Arkan Heroj a ne ubica i kriminalac