Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Dobra je Soja i zbori istinu,ajde gledajte pa oterajte i ovo malo zenskog sto imamo na sajtu.
Pardon.
Hahahah
hahahhahahah kumara se popisao propisno
hahaha dobar je kumara, vidi se da internetuje
Ajde kume bezi u gume :D
Kurac mi je spusten na slici, normalno da mi koza ide preko kurca kad je spusten, nisam obrezan. Kad se digne udara u pupak i koza se gotovo savrseno zategne do kraja kao kod obrezanog coveka ili ere ojdanica
Kači kurac Pezose
Dobra je Soja i zbori istinu,ajde gledajte pa oterajte i ovo malo zenskog sto imamo na sajtu.
KACI TAJ KURAC VISE PICKOOO
Dajte kurac jebeni u pvt ja cu da ga okacim jebo vas Bog u picku ovome mora da se stane na kraj
Ja sam za to da Maestro okaci.
Ona slika nije najsjajnija, msm da treba da okaci neku reprezentativniju.
Btw msm isto tako da treba da skupimo pare i uplatimo Maestru kurs fotografisanja penisa za rodjendan.
izgleda sam se zajebo
houltu9l: "solidan kurac,ajde gledajte pa oterajte i ovo malo zenskog sto imamo na sajtu."
E stvarno dajte taj kurac vise,sta cete vise od dozvole,a ionako svi misle da je mali i tanak Maestrov kurac tako da se niko nece ni iznenaditi i sprdati ga vise nego do sad.
Dajte kurac da se igramooo igramooo
Shvatimo je ljudi, soja ovim drzi forum zivim budimo realni. Ovako ni novu godinu ne iscekujemo
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
"ajde da si hteo da preneses neko znanje kao ja sto radim sa svojim karate klipovima"
Labo def najjača glava na sajtu.
Sojo salji sliku bohoru on ce da okaci ovde. Nemoj se sad vaditi kad si ga hvalila u pvt
maestro, slika odozgo da se vide stopala i ako su velika, kao orjentir mogu stvoriti iluziju da je veći kurac
Ja sam imala narandzasti pojas iz karatea.
Uvek mi je potenciranje na onoj vrsti disanja bilo horor.
Jel dobio boh tu sliku u pvt vise? Ja cak ni nemam tu sliku u telefonu