Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
https://m.youtube.com/watch?v=DHdsatx4z4k
Jeste, patenirao si, zaboravio si da napišeš uputstvo kada se koristi. Ajd bre ne seri.
Ovi iz kafane kacili kurceve bez razmisljanja a ovaj se bori sam sa sobom ceo dan.Okaci ga vise jebote.
Top 5 kurceva u kafani?
Ajde brt opusteno maestro, fimoza se leci
sigurno da nema niko tu sliku da ima do sad bi je vec bilo ovde.maestro, video sam na nekom lajvu kako ozbiljno pricas o desavanjima na forumu, videlo se da to za tebe ima preveliki znacaj.to ti je prva greska.druga greska ti je sto si hteo da budes super star vukajlije i treca greska sto si poceo sa jutjuberisanjem i to sa ciljem da steknes popularnost sto je degutantno.ajde da si hteo da preneses neko znanje kao ja sto radim sa svojim karate klipovima.a ti nisi znao da je slava mac sa dve ostrice sto bi rekli japanci
Nisam patenrirao i nije ti zabranjeno da koristis samo je smesno. Ko ja kad bih se izrazavao kao Prov strucnim terminima piš zivi bi bio
Gde imas karate klipove?
Nije smeo da okaci kurac,smatracemo ga da je mali i tanak kako se i prica odavno.
Koristim "lepi" u rlu i na sajtu godinama, al' opet, živi ti u iluziji.
ziko za sad su samo u glavi.cim ishoblujem parket u sobi pocinjem sa snimanjem,hocu da se sija
Maestro nemas sta da izgubis ionako svi misle da ti je mali i tanak kurac mozes samo da ostanes na nuli.
ahahaha kakvo poređenje, pun pogodak
Pa koristiš nema šta.
Pozić za hijenicu.
Ako ti baš znači Boh, ignorisaću tvoju pojavu po sajtu.
slika okacena, komentari:
cortez92: "Africku sljivu bato da uzmes"
DeadKenny: "Solidan kurac, sta znam..."
Бадвајзер: "bzv"
Petar Pan Pezo$: "jesam vam reko da je sranje kurac"
Батица: "sasvim obican kurac...sasvim obicnog coveka...nista vise nista manje..."
Sojin_komadić: "mikropenis"
krupovrbaski zmaj: "Jesam rekao da garant ima mali kurac"
јебач пресретач: "Pa sta, normalan kurac sta se oko toga toliko pise"
gamby: "normalan kurac"
Мулти: "Jel moguce debilcine da ste 10 strana ispisali o kurcu random lika na sajtu koji je sve manje i manje posecen"
Mister_NO" HAHA HAHAHAHHA"
Pliduuu: "Ok kurac, soja kurva"
Mickey Savage:" pogledajte ovaj kurac, pogledajte ova jaja, nista gore na celom svetu ne postoji, ali bolje da ti kazem to ovako, zamisli svi da te tapsemo po ramenu i pricamo kako ti je dobar kurac, zar to ne bi bilo malo gej"
Tronožac: "jbt, nmg da verujem da su stv okacili, random kurac btw"
houltu9l: "Nije bitno sto je mali, mozda je tehnicar"
Carl Cox: " https://www.youtube.com/watch?v=enIOVVtuBNg "
glupane: " miki sere sta on zna sta je dobar ili los kurac"
Бохор: "Normalan kurac."
Бадвајзер: " kurac ko kurac, sta je njegov kurac bitan"
Сантјаго Коровјов: "Gde vi vidite kurac na slici??? bohore sta se kacis za mene"
labokv:" Ko zna ciji je ovo kurac"
kosmopolita: "malo ispod proseka. bohore, zapata :*"
malo sege sale. mazanje govnima 3,2,1 moze.
Zašto bi me ignorisao? Plus sam lepe fizičke spoljasnosti
Dobra je Soja i zbori istinu,ajde gledajte pa oterajte i ovo jedno zensko sto imamo na sajtu.
Zapata ovdje prica kako mu se smanjio kurac na 14cm, kako je visok 168cm i sve ono za sta se Maestro proziva i sto ga pogadja ali niko ne dira Zapatu jer je to Zapata
Hahahaha dobro ti je ovo kume