Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Maestro obavezno obrezivanje. Jest malo jebeno sad ovaj period kad si stariji al fimoza jbg
Ako je ovo vama solidan kurac ja ne znam gde vi zivite stvarno pogkledajte tu tankost,tu mekanost i taj glavic koliko je sitan.
Hahahah kako bese ima ono proslava kad neli prebogati muslimani obrezuju dete i pevaju sve zvezde granda
Kapiram da maestro neće zvati njih al tipujem da dolazi pseto i kleti dandaru po ranjenoj kiti
skini kapuljacu maestro ne duva vetar u sobi
Tanak jeste, ali mozda bi ga glavic vizuelno izvukao, a to ne moze da se desi zbog ocitog problema.
Sad zamisljam vukajlijase kako se vracaju stranicu unazad da jos jednom odmjere maestrov kurac da vide imal se jos sta dodat
ovo je bolje nego da imas lokal u knez mihajlovoj.maestro, dobro dosao u elitu sajta
Navatali crnci i maestro neku ribu i sad da je karaju sve okej, ali kurac jednog crnca pita maestrovog kurca jesi ti kjukluks klan
slika
Evo druge slike iz tog fotosesna bez kapuljace
Postovaću na svakoj strani ako vam je lakše
Al Pez koji šalje Pvt sa nazivom
Izvolte
Hahaha
Otisao Maestrov kurac na proteste. Tamo se potukli kisobranima. Prozivale ga babe kruga dvojke jer nosi kapuljacu. Plako.
a i nisi moro ovu drugu
Ocemo neku duzu recenziju kurca od ovih sa malo bogatijim vokabularom znaci zap ili miki
Inače, imam ideju za biznis. Počni da proizvodiš kajmak, mačvanski. Već sam smislio marketing strategiju.
Ahhh boze dokle vise da pisam po kiselim vukajlijaskim glavicama
https://s.hswstatic.com/gif/mirror-appear-1.jpg
brt mene jedna riba pitala dal sam obrezan jer kad mi se digne kozada mi bukvalno 1,5cm bude ispod stvarno velikog glavica
Maestro i gotivi repere zbog tog duks stajlinga
Ma nategnuto je ovo bas. Ali dobro, bar smo saznali da ga glavic ne izvlaci vizuelno.